Evenimentul Zilei > Actualitate > Duicu, politicianul care şi-a bătut mama
Duicu, politicianul care şi-a bătut mama

Duicu, politicianul care şi-a bătut mama

Candidatul PSD la şefi a CJ Mehedinţi şi-a terorizat părinţii.

Adrian Duicu, candidatul USL la preşedinţia Consiliului Judeţean (CJ) Mehedinţi, nu are probleme cu poliţia din Drobeta-Turnu Severin.
Două plângeri ale mamei sale, în care femeia acuza că era bătută de politician, au fost uitate în sertarele poliţiştilor. Dramele femeii au fost ignorate de două ori, în 2004 şi în 2007, de oamenii legii.
Ana Duicu (63 de ani), mama preşedintelui PSD Mehedinţi, a explicat la poliţie, în martie 2007, că trăieşte într-o stare de nelinişte şi stres, din cauza unei relaţii extraconjugale pe care o avea fiul său.
Adrian Duicu ar fi fost îndrăgostit, de aproape nouă ani, de o altă femeie decât cea cu care era căsătorit.
Mai mult, susţinea mama liderului local PSD, amanta fiului său ar fi ameninţat-o la telefon, iar din acest motiv a ajuns să se certe cu băiatul său, deoarece "nerecunoscând că este adevărat, a ajuns în faza în care îmi dă bătaie şi mă ameninţă cu moartea."
Dragostea "oarbă" a politicianului
Contactată telefonic de Evenimentul zilei, Ana Duicu a declarat că nu vrea să comenteze despre plângerile penale pe care le-a făcut, în trecut, împotriva fiului său sau despre stadiul în care se află ancheta de la poliţie.
Într-o plângere penală, din data de 26 martie 2007, bătrâna a povestit că o acţiune similară a făcut şi în 2004, pe care a adresat-o foşilor şefi ai Poliţiei municipale, dar răspunsul oamenilor legii a fost stupefiant.
"Aceştia mi-au răspuns verbal că nu pot să ia nicio măsură, pe motiv că se va supăra fiul meu pe dânşii", se plângea Ana Duicu.
Durerea unei mame
Femeia a mai scris că nu poate avea o explicaţie logică pentru ce i se întâmplă din partea fiului pe care l-a crescut.
"Să ajungă să-şi urască atât de mult părinţii şi mai mult de atât să ne ameninţe cu moartea, drept motiv fiind dragostea atât de mare pentru această femeie", nu -şi găsea explicaţii mama deznădăjduită.
Oficialii din Poliţia Municipiului Mehedinţi ne-au explicat că detalii despre modul în care au fost soluţionate cele două plângeri vor fi comunicate în cel mai scurt timp. Preşedintele PSD Mehedinţi, Adrian Duicu, nu a putut fi contactat pentru o reacţie.
Apropiaţi din stafful său de campanie ne-au declarat că acesta a trecut peste problemele de familie şi că s-a împăcat cu mama şi cu soţia sa.
Ameninţările l-au făcut vedetă
Duicu a devenit cunoscut după ce o înregistrare audio a acestuia a făcut furori pe internet.
În convorbirea telefonică, liderul PSD Mehedinţi îşi ameninţa un fost partener de afaceri, care ar fi vrut să facă dezvăluiri, cu o avalanşă de obscenităţi: "Milogule", "hadicapatule", "mă p.. pe capul tău".
Duicu mai are probleme şi cu Agenţia Naţională de Integritate. Inspectorii l-au găsit vinovat de conflict de interese, iar dosarul său a ajuns pe rolul tribunalelor. Duicu a fost acuzat că, din funcţia de consilier judeţean, a aprobat o serie de contracte cu o societate în care este asociat.
Este vorba de Romrad R.M.N. care a închiriat şi a cumpărat spaţii în incinta Spitalului Judeţean de Urgenţă Drobeta- Turnu Severin. La şedinţele Consiliului Judeţean, el şi-a exprimat votul cu privire la adoptarea şi deliberarea celor două hotărâri şi nu a avut obiecţii.
Citiţi şi:

  • Duicu a făcut alba-neagra cu propria carte de muncă
  • Croitoraşul cel viteaz, prefect de Mehedinţi
  • ACUM AVEM ÎNREGISTRAREA. Cum ameninţă un lider PSD: "Să știi ca vin și mă p… pe capul tău!". Află cine este politicianul | AUDIO
  • Candidatul USL la șefia CJ Mehedinți, găsit incompatibil de ANI

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: