Evenimentul Zilei > International > DSK – sex cu bestialitate
DSK – sex cu bestialitate

DSK – sex cu bestialitate

Era "ca la abator", declară Ines.

"Pură consumaţie sexuală", adaugă Marion. Ines şi Marion sunt două dintre prostituatele la serviciile cărora a apelat Dominique Strauss- Kahn. Toate vorbesc, în declaraţiile existente la Poliţie, în dosarul de proxenetism al lui DSK, de "scene de bestialitate", "violente", scrie Le Figaro.
Fostul şef al FMI a respins toate declaraţiile fetelor. "Erau ele prostituate? Gândindu-mă mai bine, cred că eram un naiv", răspunde DSK.
El spune că, în timpul acelor seri de desfrâu, "nu a avut niciodată loc o relaţie prin constrângere sau impusă". Strauss-Kahn a calificat drept minciuni" declaraţiile lui Marion, care spune că s-a opus zadarnic "anumitor practici", în timpul unei petreceri organizate la Washington, în luna decembrie anul trecut.
El a dezminţit şi faptul că fi interesat de tariful uneia dintre colegele sale, ceea ce ar constitui o probă a proxenetismului.
DSK nu pare să-i fi convins pe judecători, scrie presa franceză. Pentru aceştia, departe de a fi un simplu invitat la aceste "serate libertine", fostul şef al FMI ar fi jucat un rol important în organizarea lor.
După o audiere maraton, luni, la Lille, Strauss-Kahn a fost pus sub acuzaţie pentru "proxenetism agravat în bandă organizată". Pe de altă parte, DSK va depune plângere pentru "violarea evidentă a drepturilor sale", au anunţat avocaţii acestuia.

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: