Evenimentul Zilei > Actualitate > Drăgulescu nu se gândește la retragere
Drăgulescu nu se gândește la retragere

Drăgulescu nu se gândește la retragere

Marian Drăgulescu a fost foarte aproape de câștigarea unei medalii de bronz.

 În finala de sărituri, românul s-a clasat pe poziția a 4-a, cu 15.449 de puncte, același total pe care l-a avut și japonezul Kenzo Shirai.

Japonezul i-a luat fața, datorită execuției

Niponul a prins podiumul, pentru că a avut o execuție mai bună, acest criteriu operând în cazul aceluiași punctaj. Astfel a ratat Drăgulescu șansa de a câștiga o medalie la competiția găzduită de „Țara Cafelei”.

Concursul a fost câștigat de nord-coreeanul Gwang Se Ri (15.691 puncte), iar pe locul doi a terminat rusul Denis Abliazin (15.516 puncte). „Am fost foarte aproape de medalie, dar nu sunt supărat. Nu plec cu gânduri negative de la Rio de Janeiro”, a afirmat gimnastul.

„Motivația a rămas în picioare”

Marian Drăgulescu rămâne în palmares cu cele trei medalii olimpice câștigate în 2004, la Atena: argint la sol, bronz în concursul pe echipe și bronz la sărituri. „Marocanul” va împlini 36 de ani în decembrie și a anunțat deja că nu se gândește să se retragă. Drăgulescu speră că va avea puterea necesară pentru a evolua și la Jocurile Olimpice de la Tokyo, din 2020.

„Motivația a rămas în picioare. La anul urmează Europenele din România și, dacă sunt sănătos, Doamne ajută, atunci mă gândesc și la Tokyo. Uitați-vă la Șușovitina”, a anunțat Drăgulescu.