Evenimentul Zilei > Politica > Dragnea va plânge-n pumni! Bendeac l-a făcut de râs în cel mai crunt mod posibil. Irina și-ar dori să dea timpul inapoi
Dragnea va plânge-n pumni! Bendeac l-a făcut de râs în cel mai crunt mod posibil. Irina și-ar dori să dea timpul inapoi

Dragnea va plânge-n pumni! Bendeac l-a făcut de râs în cel mai crunt mod posibil. Irina și-ar dori să dea timpul inapoi

Mihai Bendeac i-a transmis un mesaj de toată frumusețea lui Liviu Dragnea. Actorul a ținut să își arate ”admirația” față de iubita politicianului, Irina, dar și să comenteze strategia politică a fostului șef PSD.

Liviu Dragnea a promis românilor pe rețele de socializare că va salva România. Controversatul politician a declarat că s-a gândit deja la un program de guvernare care prevede inclusiv sprijinirea firmelor românești. Mihai Bendeac a răbufnit după cele citite și a ținut să-i transmită gândurile sale fostului șef PSD.

„Bună dimineața, patrioți! Țara noastră are nevoie urgentă de măsuri salvatoare și de un plan de redresare și reconstrucție. Am început să lucrăm la un program de guvernare și o strategie care valorifică resursele noastre, agricultura și producția locală, sprijinirea firmelor românești.

Pregătim un set de măsuri care să permită oportunități și un trai decent fiecărui român, dar și reforme și investiții puternice în sănătate și educație. Vom salva România împreună, dragi români. Așa să ne ajute Dumnezeu!”, a scris Liviu Dragnea pe Facebook.

Iubita lui Dragnea, o inspirație pentru Bendeac

Mihai Bendeac i-a transmis politicianului că „apreciază” tot ce a făcut pentru țara noastră și că îl va vota cu orice ocazie, fiind „cel mai bun și drept și cinstit” .

Pe lângă aceste ironii, juratul IUMOR a ținut să precizeze că nu a uitat-o pe Irinuca, iubita lui Dragnea și că aceasta este ”o tânără așa cum ar trebui să fie toate româncele”.

Dragnea, „salvarea României”

„Dumneavoastră, domnule Dragnea, sunteți ultima noastră salvare. Cel mai bun și drept și cinstit Om politic pe care l-a avut România. Capul sus! Cei care v-au aruncat în temniță vor plăti! Suntem alături de dumneavoastră! Vă iubim și vă votăm! Avem nevoie de un politician onest, bun român, care să pună la respect Europa și pe toți cei care vor să ne cotropească! Vrem să fim noi cu noi! Români între români! Să nu vină alții să ne dea nouă lecții de democrație!

Vă aplaud și am să vă fiu alături mereu. Și dumneavoastră și scumpei dumneavoastră iubite, prima femeie a țării, o tânără așa cum ar trebui să fie toate tinerele românce! Votez Liviu Dragnea! Votez cinstea și dreptatea! Spunem NU hoților! Spunem NU trădătorilor de țară!!! Spunem NU vaccinării!!!! Hai România! Te iubesc, Liviu Dragnea!!!”, a mai adăugat actorul, potrivit capital.ro

Fanii actorului au fost foarte amuzați de satira făcută de acesta, iar mesajele comice nu au încetat să apară.

„Ești genial Mihai, unii o iau de bună ce ai scris! Iumor!”, „Mareee actor ,ești genial!”, „Crezi că s-a prins?, o ironie bine punctată! Să sperăm că lumea va înțelege doar ” miștoul ” și nu vor lua spusele tale ca și o susținere pentru Liviu Dragnea !!!” au scris internauții