Evenimentul Zilei > Politica > Liviu Dragnea a aflat ceva delicat despre Marcel Ciolacu și Klaus Iohannis: Să vă fie frică!
Liviu Dragnea a aflat ceva delicat despre Marcel Ciolacu și Klaus Iohannis: Să vă fie frică!

Liviu Dragnea a aflat ceva delicat despre Marcel Ciolacu și Klaus Iohannis: Să vă fie frică!

Într-o scrisoare deschisă publicată vineri, Liviu Dragnea i-a atacat dur pe Marcel Ciolacu și Klaus Iohannis, despre care a spus că ignoră marile probleme ale României și se gândesc doar la propriile interese politice. Președintele PSD și președintele României sunt acuzați și că au distrus PSD, partid care în viziunea lui Dragnea nu mai face altceva decât să execute ordinele lui Iohannis.

Observațiile fostului președinte al PSD – recent eliberat din penitenciarul Rahova – vin chiar în ziua în care PNL și PSD s-au înțeles pentru formarea noului guvern. Despre acest acord a vorbit și președintele PNL, Florin Cîțu, care a anunțat că luni va fi o zi istorică pentru politica din România.

Mai departe prezentăm ce i-a scris Liviu Dragnea lui Marcel Ciolacu. Amintim că fostul președinte al PSD nu mai poate reveni în rândul social-democraților din cauza statutului referitor la politicienii condamnați. În acest context, după ce a fost eliberat din penitenciarul Rahova, Dragnea a dezvăluit că se va implica în organizarea partidului Alianța Pentru Patrie, care are 123.000 de urmăritori pe Facebook.

Scrisoare în care sunt atacați dur Ciolacu și Iohannis a fost publicată și pe pagina APP, pe care a fost postat, de asemenea, și mesajul lui Codrin Ștefănescu, fost secretar general al PSD.

Liviu Dragnea îl face trădător Marcel Ciolacu

foto: facebook.com/AliantaPentruPatrie

„Îți scriu astăzi, în numele meu și al tuturor celor care, în ultima săptămână, au pus mâna pe telefon și m-au sunat. Sunt mulți, să știi. Sunt foști sau actuali membri ai PSD, colegi de-ai noștri, susținători, votanți, oameni care, de-a lungul timpului, au crezut în Partidul Social Democrat.

Sunt oameni care mult timp s-au uitat spre noi cu speranță. Sunt oameni care au muncit pentru acest partid și oameni care ne-au dat încrederea lor la vot. Și nu o dată, ci ani sau zeci de ani la rând. Sunt oameni care au ținut cu PSD, Marcel.

Acești oameni, Marcel, spun că Partidul Social Democrat a murit. Că pentru ei și mulți alții ca ei, ACEST PARTID NU MAI E PSD. Că nu a mai rămas nimic din imaginea construită în trei decenii, de noi, de predecesorii noștri, de guvernările noastre.

Iohannis nu a scăpat de atacul lui Dragnea

Pentru că astăzi, Marcel, Partidul Social Democrat condus de tine, de Vasile Dâncu, de Sorin Grindeanu și Paul Stănescu, ACEST PSD S-A PREDAT. Cu arme și bagaje, la Cotroceni. Cu trecutul și munca a sute de mii de oameni din țară, ajungeți la groapa de gunoi a istoriei.

Având conștiința faptului că ați distrus cel mai mare partid al României și l-ați vândut lui Iohannis, vă îndreptați spre irelevanța pe care o dă trădarea. Pentru că asta pățesc trădătorii, dragii mei foști colegi. Mai devreme sau mai târziu, oamenii vă văd, așa MICI ȘI LAȘI cum sunteți.

Mă uit cu amărăciune cum acest PSD, astăzi, negociază funcții în guvernul lui Iohannis în loc să negocieze suplimentarea cu Arbidol și alte medicamente pentru tratamentul Covid, pe care le țineți în vămi.

Mă uit cum negociați președinția Camerei, în loc să negociați în Parlament creșterea alocațiilor sau a pensiilor. Mă uit cum apărați interesele lui Iohannis, în loc să apărați firmele românești și agricultorii noștri.

foto: https://www.facebook.com/liviudragnea.ro

Locotenenții lui Klaus Iohannis

Mă uit, alături de toți cei care au votat PSD cândva, cum ați executat comanda de la Cotroceni, unde MIROASE A FRICĂ. De astăzi, sunteți locotenenții lui Iohannis pentru toată România. Nu doar pentru cei care au fugit mâncând pământul din PSD-ul vostru.

De astăzi, Marcel, sunteți trădători dovediți ai intereselor acestui popor. Sunteți pionii deghizați de la Cotroceni, care cerșesc la masa PNL-ului funcții într-un guvern eșuat și criminal.

Vă pregătiți să stați la poză lângă cel mai inept guvern din istoria României postdecembriste, care a prăbușit țara într-o criză sanitară, economică și politică fără precedent. Totul, ÎN TIMP CE ROMÂNII MOR pe holurile spitalelor.

Totul, în timp ce oamenii își numără și ultimii lei pentru facturile la gaze și curent. Toate astea, în timp ce toată presa internațională râde de voi.

Dragnea: Să vă fie frică!

Dragă Marcel, pentru mulți oameni din rândul cărora te-ai ridicat și tu cândva, PSD-ul VOSTRU e o cumplită dezamăgire și o trădare care îi doare.

Pentru că ați vândut și predat cel mai mare partid al acestei țări. Noi știm că nu de azi, Marcel. Doar că azi, întreaga Românie vă vede adevărata față și adevărații stăpâni. V-aș spune “rușine”, dar știu că, pentru cei ca voi, unde există comandă și ordin, nu există rușine și nici devotament față de români și de patrie.

VEȚI DA SOCOTEALĂ ROMÂNILOR PENTRU TOT. Pentru că, dragă Marcel, voi ați avut ocazia să salvați România ca să nu ajungă aici, dar AȚI ALES SĂ ÎL SALVAȚI PE IOHANNIS în ultimul ceas. SĂ VĂ FIE FRICĂ!, a scris Liviu Dragnea pe Facebook.