Evenimentul Zilei > Monden > Mihai Bendeac și-a îndeplinit un mare vis. Unde locuiește actorul și câți bani a plătit pentru casă
Mihai Bendeac și-a îndeplinit un mare vis. Unde locuiește actorul și câți bani a plătit pentru casă

Mihai Bendeac și-a îndeplinit un mare vis. Unde locuiește actorul și câți bani a plătit pentru casă

Mihai Bendeac a dezvăzluit că locuiește într-o zonă la care a visat mereu și a spus la poadcastul lui Cătălin Măruță câți bani a investit în locuință.

Mihai Bendeac a trecut peste conflictul pe care l-a avut cu Cătălin Măruță și a decis să participe la poadcastul realizat de omul de televiziune. Actorul a dezvăluit că locuiește acolo unde și-a dorit dintotdeauna, în centrul Capitalei, pe Bulevardul Unirii. „A fost visul meu să locuiesc pe Bulevardul Unirii”, a spus Mihai Bendeac, care a precizat și cât a plătit pentru locuința lui.

Mihai Bendeac a ajuns să locuiască acolo unde și-a dorit dintotdeauna

„Îți spun exact cât am dat pe apartament acum câțiva ani de zile, acum nu știu cât ar fi. A fost 185 de mii de euro. Acum o fi 190 de mii de euro, cât să fie… E un apartament de 90 de metri pătrați. Singura șustă este că e pe două niveluri, este duplex. Ăsta a fost visul meu dintotdeauna, să locuiesc acolo, pe Bulevardul Unirii.”

Dacă mulți alți oameni preferă să stea într-o zonă liniștită, departe de zgomotul specific marilor orașe, actorul spune că se dă în vânt după agitația de zi cu zi. „Sunt atât de dement încât așa sta la Universitate unde este rondul ăla. Dacă s-ar putea face o casă în rondul de la Universitate, eu acolo mi-aș face casa.

Vreau să stau în centru, să stau în buricul buricului. Asta este cea mai mare temere pe care o am, de intimitate, de-aia am totul tras în casă”, a mai afirmat actorul.

În ce condiții creează actorul la cei mai ridicați parametri

În ceea ce privește mediul în care creează cel mai bine, Bendeac se simte bine atunci când îi este frig, pentru că nu suportă căldura. „La mine acasă este întotdeauna vreme rea. Adică am tot felul de dispozitive să se audă ploaie, vânt, dau drumul la aerul condiționat, sunt 16 grade. Când este cod roșu de caniculă, la mine în casă se aude vânt, vijelie, beau vin fiert și stau cu pulover. Mă ajută să fiu creativ”.