„Liviu Dragnea, mesaj mesianic din pușcărie: „România, de dragul tău am sacrificat tot”.

Vorba lui Nenea Iancu: “In aceste clipe ma gândesc la țărișoară mea, la Romaniaaaaa!”, a scris pe pagina sa de Facebook Ioan Mircea Pașcu de Ziua Națională a României.

Pașcu și-a exprimat, pe atunci, în mai multe rânduri nemulțumirea pentru faptul că nu s-a mai regăsit pe lista PSD la europarlamentare și a reacționat cu duritate prin mai multe postări pe Facebook, la adresa conducerii partidului.

Într-una dintre acestea, el a scris: „Adică, mult timp înainte ca Dragnea sa fie arestat (când probabil își mai negociea libertatea cu cei care ii vroiau capul, negociere din care făcea, probabil, parte și îndepărtarea mea și a lui Bostinaru de pe lista!?)”.

Ioan Mircea Pascu a publicat și o poză din trecutul nu foarte îndepărtat al PSD-ului.

„Imagini de întâlnirea lui Dragnea și Dancila cu Schultz, președintele Parlamentului European, întâlnire mijlocită de mine, la rugămintea lui Dancila, atunci când Dragnea era in Opoziție. Vorba proverbului: nicio fapta buna nu rămâne nepedepsita! Apropo de cei care îmi reproșează mie lipsa de “loialitate” fata de “marele conducator”!? De fapt, e tocmai invers!!!!”