Evenimentul Zilei > Politica > Dragnea despre Dăncilă: a fost un prim ministru bun. Urmează evaluarea
Dragnea despre Dăncilă: a fost un prim ministru bun. Urmează evaluarea

Dragnea despre Dăncilă: a fost un prim ministru bun. Urmează evaluarea

Președintele PSD, Liviu Dragnea a lansat, marți, un avertisment direct la adresa premierului Viorica Dăncilă și a guvernului pe care îl conduce.

”Eu mă aştept la fiecare să nu uite pentru ce au fost puşi unde au fost puşi”, a afirmat Dragnea, cu referire la Dăncilă şi ministri, în cadrul unui interviu la Adevărul Live. Liderul PSD a  mai spus că, ”până acum”, Viorica Dăncilă a fost un prim-ministru bun. El însă a lăsat de înțeles că, după alegerile europarlamentare activitatea guvernului va fi analizată.

Întrebat care este relaţia sa cu Dăncilă în prezent, Dragnea a declarat, pentru sursa citată: ”Sunt în relaţii personale numai cu femeia pe care o iubesc. O să analizăm după alegeri. Sfatul meu pentru orice om din guvern este să nu uite pentru ce a fost pus acolo. A fost pus acolo să implementeze un program de guvernare. Dacă fiecare membru al guvernului ţine minte asta şi nu consideră că de fapt ajungând într-un post de ministru a doua zi i-a crescut şi capul, atunci va fi un ministru bun”.