Dragnea: Comandamentul de urgenţă, activ până deblocăm ultima uliţă din ultimul sătuc

Dragnea: Comandamentul de urgenţă, activ până deblocăm ultima uliţă din ultimul sătuc

Comandamentul de urgenţă pentru intervenţii în caz de vreme rea va rămâne activ până va fi deblocată și ultima uliță din ultimul sătuc, a anunţat, luni seară, vicepremierul Liviu Dragnea.

În cazul avertizărilor emise de meterologi pentru ziua de miercuri, vicepremierul a declarat că se vor lua "aceleaşi măsuri" ca în perioada vineri-luni, el precizând că în această noapte, Comandamentul de urgenţă al Guvernului va analiza situaţia, luând în calcul inclusiv "zona care ar urma să fie cel mai afectată", transmite Mediafax. Liviu Dragnea a adăugat, în acelaşi context, că decretarea stării de alertă în anumite judeţe permite intervenţia mai rapidă în zonele afectate.

Totodată, vicepremierul a ţinut să le mulţumească tuturor cetăţenilor care, în perioada codurilor de viscol, "au înţeles să nu se deplaseze cu maşina decât dacă este neapărat nevoie".

Dragnea a asigurat populaţia că măsurile luate de autorităţi, în timp de vreme rea, sunt în folosul oamenilor.

Ne puteți urmări și pe Google News

Avertizarea cod portocaliu de viscol emisă pentru judeţele Constanţa, Tulcea, Brăila, Călăraşi, Ialomiţa, Buzău, Vrancea şi Galaţi a fost înlocuită cu cod galben, luni, de la ora 17.00 până la 23.00. Miercuri dimineaţa situaţia se va înrăutăţi însă din nou în sudul ţării, potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM). TOP 3 RECOMANDĂRI EVZ.RO:

  • ROMÂNIA LUI CRISTOIU. Guvernul Ponta ştie doar atît: Să închidă drumurile, şoselele şi autostrăzile. Nu ştie însă cum să le deschidă!
  • Politicienii au tăcut. Urmează ancheta procurorilor în cazul morţilor din Apuseni
  • AFACEREA "DESZĂPEZIREA". 100 de milioane de euro, spulberate de viscol

TOP 3 ARTICOLE POPULARE:

  • TESTELE NUCLEARE din China, imagini ASCUNSE până acum| GALERIE FOTO
  • Nu crezi în FANTOME? Aceste fotografii te-ar putea face să te răzgândești! GALERIE FOTO
  • Vezi mai bine. Dieta VERDE şi galbenă