Evenimentul Zilei > Justitie > Dosarul Elodia ar putea fi redeschis! Avocata lui Cioacă va cere revizuirea cazului!
Dosarul Elodia ar putea fi redeschis! Avocata lui Cioacă va cere revizuirea cazului!

Dosarul Elodia ar putea fi redeschis! Avocata lui Cioacă va cere revizuirea cazului!

Cristian Cioacă, condamnat la 15 ani de închisoare pentru uciderea soției sale, spune că nu i s-a acordat prezumția de nevinovăție, mai ales pentru că nu a fost găsit cadavrul soției sale, anunță România TV! Avocata lui a adus scrisoarea din pușcărie!

Primul termen ar putea fi în luna octombrie, precizează sursa citată. Avocata va cere și strămutarea dosarului întrucât, susține ea, instanțele din Argeș ar fi subiective!

„Clientul meu nu suferă de scenarită, cere doar ca dosarul lui să fie judecat corect!”, spune avocata fostului polițist.

Sângele Elodiei, mărul discordiei

„Sângele Elediei de care s-a tot vorbit, dar de fapt a fost vorba de un experiemht judiciar în care s-a făcut o aproximație abstractă în care s-a stabilit că o pată ar fi fost de sânge, dar de fapt era adeziv! Am afirmat și atunci aceasta, și am așteptat ca judecătoarea de la Curtea de Apel Pitești să dea achitare!”, a spus aceasta în direct la postul TV.

Clientul meu consideră că pedeapsa de 15 ani a fost aplicată în mod greșit! Cei care vor primi cererea de revizuire vor avea o mare problemă, pentru că noi cerem ca dosarul să fie revizuit corect și să se aplice legea”, susține avocata lui Cioacă.

Ca jurist nu am voie să dau crezare acestor fapte atâta timp cât am o hotărâre judecătorească, această condamnare definitivă”, explică avocatul Artin Sarchizian.

Pentru toți cetățenii României există calea unei revizuiri, dacă există suspiciunea că a fost judecat eronat. (…) Clientul meu nu promovează o cale de atac excepțională, e dreptul tuturor cetățenilor”, a parat avocata polițistului condamnat.

Revizuirea a fost redactată în forma finală este la dispoziția clientului meu, iar ea va ajunge la Tribunalu Argeș (…) am făcut plângeri penale împotriva anchetatorilor care au manifestat neglijență”, a conchis apărătorul.

Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: