Dorinel Munteanu, antrenorul-pasator

Dorinel Munteanu, antrenorul-pasator

Derby-ul Moldovei a fost transat de revelatia FC Vaslui, care a invins aseara fara mari emotii pe terenul celor de la Poli Iasi.

Dorinel Munteanu a transat de unul singur duelul cu Ionut Popa. Singurul antrenor-jucator din Liga I i-a oferit o pasa perfecta atacantului Mike Temwanjera, care a izbutit astfel singurul gol al partidei profitand si de lipsa de marcaj, desi se afla pe linia careului de sase metri.

> Meciul de pe stadionul „Emil Alexandrescu” a fost unul dintre cele mai slabe din actuala editie a Ligii I. Ocaziile si fazele spectaculoase au fost inlocuite de „razesi” cu intrari la limita regulamentului. Arbitrul Alexandru Tudor l-a eliminat pe fundasul iesean Adrian Ilie in prelungirile partidei, pentru cumul de cartonase galbene.

> FC Vaslui a obtinut prima victorie impotriva rivalilor de la Iasi in prima liga. Pana aseara, iesenii castigasera cele doua jocuri de pe teren propriu, iar la Vaslui au obtinut doua remize.

Ne puteți urmări și pe Google News

> Evolutia lamentabila a iesenilor i-a stricat jubileul antrenorului Ionut Popa, care a bifat aseara meciul cu numarul 100 in Liga I pe banca tehnica a „alb-albastrilor”.

> Suporterii celor doua echipe s-au incaierat inainte de meci pe strazile din jurul stadionului „Emil Alexandrescu”. Cei 1.000 de vasluieni au fost haituiti de ieseni si au inregistrat mai multe victime. Pe stadion insa, oaspetii au asigurat fondul sonor, mai ales in repriza secunda, dupa ce favoritii lor au deschis scorul.

> Criza de la Poli Iasi se accentueaza. „Alb-albastrii” n-au izbutit niciun gol in ultimele patru partide si au intrat in hora retrogradarii, iar scaunul antrenorului Ionut Popa se clatina serios. In schimb, „galben-verzii” lui Adrian Porumboiu si-au luat revansa pentru egalul din partida cu Farul si se lupta cu sanse reale pentru locurile care asigura participarea in cupele europene.

LIGA I

POLI IASI - FC VASLUI................ 0-1

Marcator: Temwanjera (51)

POLI IASI: Branet 5 - Homei 4 (81, Mijin), Kalai 4, Ad. Ilie 4, Cr. Munteanu 4 - Milea 4, Naidin 4, Sfarlea 4, Paruolo 4 (57, Buta 4) - Cernoch 4 (63, Palimaru 5), Balba 4. Antrenor: Ionut Popa

FC VASLUI: Haisan 6 - St. Apostol 5, L. Ivan 6, Mardare 6, Balace 6 - Sabou 6, D. Munteanu 7 - P. Jovanovici 6 (88, Zmeu), Ljubinkovici 6, S. Frunza 5 (65, Andronic 5) - Temwanjera 7. Antrenor: Dorinel Munteanu

Stadion: „Emil Alexandrescu”; Spectatori: 6.000; Eliminat: Ad. Ilie (90·1); Arbitri: Al. Tudor 6 - N. Marodin 6, V. Marinescu 6