Dorel Stoica: „Nu mai pot continua la Craiova pe burta goală”

Dorel Stoica: „Nu mai pot continua la Craiova pe burta goală”

Mijlocașul pus pe liber de la FC Universitatea Craiova de Nicolo Napoli a ținut să-i dea replica antrenorului italian.

Nicolo Napoli, antrenorul divizionarei secunde FC Universitatea Craiova, l-a pus pe liber pe mijlocașul Dorel Stoica (35 de ani), pe care l-a acuzat că a lipsit nemotivat de la antrenamentele echipei. În replică, jucătorul susține că nu mai avea cum să rămână la gruparea din Bănie, în condițiile în care nu a primit niciun ban. „Mă doare că Nicolo Napoli are ceva personal cu mine şi nu spune adevărul. Îmi pare rău să văd că a uitat faptul că eu l-am ajutat atunci când îi ardea buza mai tare. Nu vreau să mă laud, dar dacă eu nu mă întorceam la echipă, atunci Ştiinţa nu bătea niciodată pe Bistriţa, pe terenul ăla vai de mama lui de la Roşiori!

M-am întors pentru Ştiinţa şi pentru fanii aceste echipei, care, vă repet, sunt minunaţi. Le cer scuze încă o dată pentru faptul că acum, din cauza faptului că nu sunt plătit, chiar nu mai pot să continuu la Craiova pe burta goală!

Eu mi-am depus memoriu deoarece m-am săturat să fac muncă voluntară la Craiova. Am şi eu o familie de întreţinut. dacă domnul Marin Condescu mă asigură că îmi voi primi banii, atunci voi pune umărul pentru promovarea Ştiinţei”, a declarat Dorel Stoica pentru Fanatik.

Ne puteți urmări și pe Google News