Evenimentul Zilei > Social > Doliu uriaș în România! S-a stins un celebru jurnalist
Doliu uriaș în România! S-a stins un celebru jurnalist

Doliu uriaș în România! S-a stins un celebru jurnalist

Alexandru Crihană, fost angajat al Agenţiei Naţionale de Presă Agerpres, a murit la la vârsta de 76 de ani.

Durere fără margini în mass-media din România! Un celebru ziarist, Alexandru Crihană, fost angajat al Agenţiei Naţionale de Presă Agerpres, care a lucrat ani de zile în presă, s-a stins din viață. Cea care a făcut anunțul a fost familia, vestea îndurerând pe toată lumea.

Alexandru Crihană a murit luni seară, la vârsta de 76 de ani, potrivit anunțului făcut de familie și cei apropiați. Vestea a căzut ca un trăznet deoarece nimeni nu se aștepta la acest lucru.

O carieră bogată în slujba presei

Alexandru Crihană a lucrat pentru agenţia Agerpres peste 15 ani. El a fost corespondent special pentru judeţul Vrancea. De-a lungul anilor el și-a mai desfășurat activitatea și la alte instituţii media din judeţul Vrancea, printre acestea fiind și ziarul Milcovul. Din primele informații, nu se cunosc, deocamdată, cauzele decesului. S-a retras, în ultimii ani, din prim-plan și din Vrancea, mutându-se aproape de București.

Alexandru Crihană, fostul corespondent AGERPRES va fi înmormântat, miercuri, în Cimitirul Vechi din localitatea Popeşti- Leordeni. Dumnezeu să îl odihnească!, transmite capital.ro.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: