Evenimentul Zilei > Actualitate > Dinu Zamfirescu, propunerea PNL pentru Colegiul CNSAS
Dinu Zamfirescu, propunerea PNL pentru Colegiul CNSAS

Dinu Zamfirescu, propunerea PNL pentru Colegiul CNSAS

Preşedintele Senatului PNL, Dinu Zamfirescu, este candidatul PNL pentru postul de membru al CNSAS, a anunţat astăzi vicepreşedintele partidului, Mihai Voicu. PNL ar mai putea avea încă un candidat pentru Colegiu, în funcţie de negocierile cu celelalte partide. Parlamentul s-ar putea reuni miercuri pentru a valida noul Colegiu al CNSAS.

“Am decis, ca urmare a iminentei expirări a unor mandate în CNSAS să desemnăm, pentru început, pe domnul Dinu Zamfirescu ca reprezentant al PNL. Urmează să parcurgă procedurile parlamentare", a declarat Voicu, la finalul şedinţei Biroului Politic Central al PNL.
El a adăugat că PNL ar putea avea încă un candidat pentru Colegiu. “În funcţie de negocierile parlamentare, există posibilitatea să mai avem şi o a doua propunere", a declarat acesta.
Marţi, la ora 14.30, va avea loc o şedinţă a birourilor permanente reunite ale celor două Camere ale Parlamentului, în vederea discutării nominalizărilor, din partea grupurilor parlamentare, pentru componenţa Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii, având în vedere că în această lună expiră mandatul actualilor membri ai Consiliului, a precizat vicepreşedintele Senatului, Laurenţiu Chirvăsuţă, la finalul Biroului Permanent.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: