Nimic mai fals, după cum confirmă şi  Rudá Iandé, care demască tot ceea se ascunde în spatele acestui mesaj care amăgeşte.

Viața este plină de provocări care declanșează zilnic tot felul de gânduri și emoții, inclusiv furie, tristețe, frică, ură. Încercarea de a evita ceea ce considerați a fi "negativ" și de a păstra doar "pozitivul" este o greșeală uriașă. Practic sunteţi invitaţi să vă minţiţi.  

Cea mai mare greşeală este să construiești un perete în mintea ta și psihicul tău că totul este minunat. Iar când trasezi o linie între ceea ce este acceptabil și ceea ce nu este acceptabil, 50% din cine ești tu cu adevărat, refuză realitatea.

Întotdeauna încerci să scapi de umbra ta. Este o călătorie obositoare care poate duce la depresie și anxietate. Ne străduim să fim fericiți și cu cât încercăm mai mult, cu atât mai mult vom deveni mai frustrați. Frustrarea în plus față de epuizare duce la depresie.

Oamenii devin frustrați pentru că nu pot satisface reţeta de succes vândută de Hollywood. Ei sunt epuizați de lupta pe care o duc împotriva lor înșiși și sunt deprimați pentru că nu sunt în acord cu adevărata lor natură amăgindu-se cu dictonul GÂNDEŞTE POZITIV şi nimic nu ţi se va întâmpla.

Acceptați contrastul vieții

Când accepți întregul spectru al ființei tale – inclusiv tristețe, furie, nesiguranță și teamă – toată energia folosită pentru a te lupta devine din nou disponibilă pentru a trăi și a crea în normalitate. Emoțiile sunt o forță pură a vieții și puteți ajunge la puterea completă a conștiinței voastre numai când vă lăsați să manifestați pe deplin emoțiile, fără să vă amăgiţi că suntenţi bine datorită gândirii pozitive, scrie portesdutemps.com.

Evident, va exista durere, tristețe și furie, așa cum va fi iubirea, bucuria și entuziasmul.Acesta este viaţa adevărată, nu iluziile vândute pe bani grei celor slabi care se agaţă de orice minciună bine cosmetizată.