Evenimentul Zilei > EVZ Special > Diana Şoşoacă are părinţii grav bolnavi. Dezvăluiri în premieră. Exclusiv EVZ
Diana Şoşoacă are părinţii grav bolnavi. Dezvăluiri în premieră. Exclusiv EVZ

Diana Şoşoacă are părinţii grav bolnavi. Dezvăluiri în premieră. Exclusiv EVZ

Diana Șoșoacă a făcut dezvăluiri exclusive pe EvZ Play, în emisiunea moderată de Dan Bittman.

Diana Şoşoacă are părinţii grav bolnavi. Dezvăluiri în premieră. Exclusiv EVZ. Astfel, cei care urmăresc EVZ Play au aflat că mama şi tatăl ei au divorţat încă de când ea avea un an.

Diana Şoşoacă, bătută de mamă pentru un motiv uluitor. Exclusiv EVZ

De la acea vârstă, Diana Şoşoacă a fost crescută de bunica ei, o femeie cu totul şi totul aparte, aşa cum a dezvăluit avocata. Mai mult, senatoare a explicat şi cum a pus punct primei căsnicii. „Mie nu-mi pare rău de nimic din viaţa mea. Când nu a mai existat iubire şi a existat trădare şi minciună, ne-am strâns mâna. Am rămas în relaţii bune cu fostul soţ.

Sunt Scorpie (n.r. – zodia Scorpion), cu ascendent în Taur. (…) Şi nouă ne-au demolat o casă. Era exact acolo unde e acum Vitan Mall. Îmi aduc aminte că era o stradă destul de frumoasă, cu un parc… Pe mine nu m-au crescut părinţii, care au divorţat când aveam un an.

Interviul realizat de Dan Bittman cu Diana Şoşoacă durează 3 ore

M-au crescut bunicii. Bunica mea Dona a fost cea mai importantă persoană din viaţa mea. Mi-a lăsat moştenire vreo 30 de procese pentru diverse retrocedări şi proprietăţi. Ce am putut să recuperez, am recuperat legal… Sunt mai mulţi moştenitori. Şi-a îndeplinit singură dorinţa de a vizita cascada Niagara, după care şi-a înfiinţat o firmă de imobiliare. Ea este prima care a înfiinţat prima discotecă dintr-o comună limitrofă, la 80 de ani.

Diana Şoşoacă are părinţii grav bolnavi

Tatăl meu este foarte bolnav, este aproape 90% paralizat. Trăieşte ca un ascet şi se roagă foarte mult. Mama este medic ginecolog. Din cauza mea şi-a găsit cabinetul în stradă la spitalul în care lucra. Au scos-o în stradă şi i-au spus: «Mulţumeşte-i lu’ fiică-ta pentru lupta ei.»

Mama mea este foarte bolnavă la momentul acesta şi singurul loc în care poate să-şi facă tratamentul este în Franţa.  Pe vremea lui Ceaşcă (n.r. – Nicolae Ceauşescu) aveam una dintre cele mai bune profesoare de limba română, pe care am avut-o şi la latină. Era foarte dură, dar ea ne-a învăţat să vorbim cu amplitudine.

Dacă unul dintre noi greşea, ori îl pâram, ori ne pleznea cu o riglă de lemn. Avem un coleg şi i-am spus că dacă mă pâra îl rupeam cu bătaia în pauză. Eu eram cea mai înaltă din clasă. Şi ăla a spus că nu ştie.

Şi a venit la mine cu ditamai rigla… Era cumplită şi-ţi dădea cu cantul. Mi-a spus: «Io-va-no-vici, întinde mâna.» Şi am spus: «Tovarăşa, mă opun.» «Te duc în cancelarie.» «Nu aveţi decât, dar eu nu întind mâna. Dar dacă daţi în mine, eu vă rup linia.»

«Obraznico!» Şi a dat să dea. I-am prins linia şi, ca la ţară, i-am rupt-o pe genunchi. I-am spus că în mine nu dă decât mama. Ulterior a venit mama la şcoală şi au ieşit discuţii. «Tovarăşa, în copilul meu nu dă nimeni şi dacă vreţi să daţi în ea, o duc în altă parte.» Mama s-a dus cu reclamaţii mai sus şi din momentul ăla au încetat bătăile. Diriginta mea mi-a spus că ori voi ajunge un mare jurnalist, ori un mare avocat”, a declarat Diana Şoşoacă în interviul care va fi difuzat în continuare pe EVZ Play.