Evenimentul Zilei > Actualitate > Diana Dumitrescu, in ipostaze fierbinţi cu Andi Vasluianu
Diana Dumitrescu, in ipostaze fierbinţi cu Andi Vasluianu

Diana Dumitrescu, in ipostaze fierbinţi cu Andi Vasluianu

Diana Dumitrescu a filmat în ipostaze "fierbinţi" cu Andi Vasluianu (38 de ani), pentru lungmetrajul "Minte-ma frumos", care se lanseaza la 19 octombrie, informeaza ziarul Click.

Soţul ei, Ducu Ion (31 de ani), n-a avut nici o problema s-o vada astfel pe Diana, doar el a produs pelicula în care Diana Dumitrescu o interpretează pe Dana, o tânără cofetară extrem de senzuală, care suceşte capetele bărbaţilor oriunde apare.
Forţata de prietena ei, Oana (Antoaneta Zaharia), care se ruşinează cu kilogramele în plus, să meargă la întâlnirea cu Toni (Andi Vasluianu), un bărbat de care s-a îndrăgostit pe Internet, Dana (Diana Dumitrescu) nu-şi imaginează că-şi va găsi jumătatea. Diana are numai cuvinte de laudă la adresa colegului său, Andi Vasluianu, cu care a avut de filmat şi secvenţe în care s-au sărutat pasional. „Andi Vasluianu sărută foarte bine. Am avut secvenţe multe pe care le-am filmat împreună, era oricum nevoie să existe o chimie între noi. E un partener minunat, am colaborat de minune şi ştiu sigur că rezultatul este un film reuşit”, a declarat Diana pentru Click.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: