Evenimentul Zilei > Actualitate > Dezvăluiri macabre din „Casa ororilor”. „Credeţi-mă, şi din pământ iese mirosul de cadavru”
Dezvăluiri macabre din „Casa ororilor”. „Credeţi-mă, şi din pământ iese mirosul de cadavru”

Dezvăluiri macabre din „Casa ororilor”. „Credeţi-mă, şi din pământ iese mirosul de cadavru”

Avocatul Tonel Pop, care este apărătorul familiei Melencu în cazul dispariţiei Luizei, fata de 18 ani, din Caracal, a afirmat, marţi, că a intrat în curtea şi casa criminalului Gheorghe Dincă. Avocatul a descris încăperea unde locuia criminalul, plină de mizerie şi plase de păianjeni, iar în atmosferă plutea încă un miros apăsător de cadavru.

„Această casă, în integralitatea ei, mai ales parterul, inclusiv curtea, inclusiv acea încăpere unde a ţinut fetele, cu patul acela de fier, înfiorător, pute totul a cadavru. Credeţi-mă, şi din pământ iese mirosul, şi din jur, şi din încăperile acelea”, a spus Tonel Pop, avocatul familiei Melencu.

„Este cum ar fi o explozie într-un atelier auto, după care cineva a venit să şi fure de pe acolo şi a răscolit, în încăperea aceea este numai un pat de fier foarte gros, ancorat în perete, este absolut înfiorător.

Un dezastru organizat, aş putea spune.

Miroase peste tot, adică nu miroase o încăpere anume, iese din pământ, din subsol, din camera aceea, din pereţi, deci miroase a cadavru peste tot”, a mai spus el, potrivit kanald.ro

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: