Deznodământul „Reginei”

Deznodământul „Reginei”

Aventurile interetnice din telenovela „Regina” au ajuns la final. Ultimul episod din saga ţigănească va fi difuzat joi.

Actorii din distribuţia uneia dintre cele mai urmărite telenovele româneşti şi-au luat rămas-bun cu lacrimi în ochi, după ce au lucrat împreună timp de doi ani la serialele „Inimă de ţigan” şi la continuarea acestuia, „Regina”.

Studiourile de la Buftea au devenit a doua casă pentru actorii din serial, care au legat prietenii strânse. De la toamnă, după o binemeritată vacanţă, multe dintre vedetele din telenovele se vor reîntâlni pentru noi provocări.

Cuplurile State - Flacăra şi Minodora - Stiven îşi continuă aventurile în filmul „State de România - Student la Sorbona”, o producţie Promance care va fi difuzată de Pro TV, iar „Regina” Diana Dumitrescu va fi protagonista primului serial de epocă din România, difuzat de Acasă TV, care promite să fie cea mai spectaculoasă producţie de până acum.   Lacrimi la final

Chiar dacă se află încă în cărţi pentru noi producţii Promance, protagoniştilor le-a fost foarte greu să se despartă de personajele de care au prins drag.

„Cel mai emoţionant a fost în ultima zi, atunci când filmam secvenţe din mai multe episoade de sfârşit. Seara, după 14 ore de filmare, deşi eram foarte obosită, în momentul în care s-a dat ultimul «stop» şi s-a anunţat «Andreea Pătraşcu a terminat filmările pentru Regina», am izbucnit în plâns şi nu m-am putut opri minute bune. Mi-am îmbrăţişat şi m-am pupat cu toată echipa şi am plecat nostalgică spre casă”, povesteşte Andreea Pătraşcu, interpreta Irinei Dumbravă. Blonda ingenuă

Diana Dumitrescu este Cenuşăreasa de la Buftea. Ei i-a revenit rolul principal feminin din „Regina”, în care a întru chipat o tânără ingenuă exploatată de cei care au crescut-o.

Vedeta descrie perioada petrecută la filmări drept unul dintre cele mai importante şi emoţionante capitole din viaţă.

„Acest proiect, acest personaj şi această lume în care am trăit aproape un an de zile m-a schimbat ca om, m-a făcut să văd altfel viaţa şi să-mi stabilesc nişte priorităţi. Cred că fiecăruia în parte i se rupea o bucăţică din suflet atunci când auzea «Aceasta a fost ultima secvenţă pentru...»”, rememorează Diana similar cu Andreea.

Regina se mărită Pe lângă provocările din viaţa profesională, Diana Dumitrescu se poate declara împlinită şi în plan personal. După un an în care a muncit 24 din 7, s-a premiat cu o vacanţă exotică în Singapore.

Preludiu pentru luna de miere, pentru că, pe 22 august, se mărită cu iubitul ei, producătorul Ducu Ion: „Emoţiile devin din ce în ce mai mari odată cu apropierea evenimentului. Chiar şi acum le simt destul de bine”.   Gigi Dumbravă, „un prototip uman”

Unul dintre cei mai mari actori români, Florin Zamfirescu, îşi face o scurtă autoevaluare a performanţei sale din serial şi se declară pe deplin satisfăcut. „Orice rol te îmbogăţeşte, cu atât mai mult un asemenea rol, de asemenea întindere şi complexitate. Am simţit încă de la început că am şansa să creez un prototip uman şi cred că mi-a reuşit. Gigi Dumbravă este acum un personaj de sine stătător, este un arhetip şi îl întâlnim deja în multe situaţii din viaţa de toate zilele. Nu există mândrie mai mare pentru un actor...”.

Cea mai dificilă zi de filmare a fost, culmea, ultima, în care era programat violul lui Pisi, soţia lui Gigi Dumbravă din serial. „În ultima zi s-a filmat «violul lui Pisi». Trebuia să fie şi credibil, şi înspăimântător, dar să respecte şi regulile CNA-ului. Cred că am reuşit toate acestea şi, fiind ultima zi de filmare, echipa a aplaudat, iar eu m-am simţit... mult mai uşor”, povesteşte Gigi Dumbravă. CELEBRITATE Eşti vedetă când te recunoaşte lumea pe stradă

Pentru actorii tineri, „Regina” a fost o ocazie unică de lansare, ca o trambulină de pe care au plonjat direct în atenţia publicului. Pentru artiştii cu notorietate, serialul a fost un prilej de a oferi încă un recital actoricesc fără cusur.   Din prima categorie face parte şi „soţul Reginei”, Cosmin, interpretat de Bogdan Albulescu. Acesta se simte ca după un maraton , acum la încheierea telenovelei-fluviu. O „epuizare” plăcută, care l-a îmbogăţit „personal şi profesional”.

„Nu am fost conştient la început de impactul pe care urma să-l aibă «Regina». Abia după ce a început să se difuzeze şi oamenii mă recunoşteau pe stradă, mi-am dat seama de amploarea proiectului în care intrasem”.

MEMENTO O scenă pasională transformată în comedie

Cabral, sau Thierry, îşi aminteşte de unul dintre cele mai amuzante momente de la filmări, o secvenţă de dragoste dintre el şi Roza (Nicoleta Luciu): „Mai ales în secvenţe în care ai 50 de actori, figuraţie specială, muzică, dans şi mişcare multă... de fiecare dată se întâmplă câte ceva de care se râde în pauze. A fost o fază mişto la filmarea unei scene de dragoste, când una dintre rochiile Rozei s-a agăţat în fermoarul blugilor lui Thierry. Şi din dragoste pasională... s-a transformat în judo şi croitorie!”.

CONTINUARE

State se întoarce, de data aceasta, ca student la Sorbona Unul dintre cele mai sudate şi amuzante cupluri din serial este cel format din Stiven şi Minodora, adică Octavian Strunilă şi Doiniţa Oancea.

Cei doi vor reveni pe micile ecrane în producţia „State de România - Student la Sorbona”, difuzat de Pro TV la toamnă, care va continua aventurile familiei State şi Flacăra Potcovaru (Gheorghe Visu şi Carmen Tănase).   Doiniţa spune că a devenit dependentă de programul de filmări şi este foarte bucuroasă că-şi va continua aventurile în noua producţie: „Sunt în vacanţă de scurt timp şi deja mi-e dor de colegii mei, de zilele de filmare, de căţeii din Buftea, de iarba verde de lângă lac. O perioadă plină, fără de care nu aş mai putea trăi. Norocul meu este că mă voi întoarce după vacanţă”.   Octavian Strunilă (Stiven) spune că se simte legat pentru totdeauna de povestea în care a jucat atâta timp şi este mândru că a schimbat replici cu marii actori Gheorghe Visu, Carmen Tănase, Dan Condurache, Florina Cercel, Gheorghe Dinică, Marin Moraru şi Florin Zamfirescu.

 
  EROI. Flăcărica şi Stătică îşi continuă aventurile, de la toamnă, la Pro TV

Fotografii: Acasă TV

Ne puteți urmări și pe Google News