Curiozitatea este extrem de mare și nimeni nu scapă de întrebările legate de ceea ce se întâmplă în…dormitor.

De aceste curiozități nu a scăpat nici Andreea Bălan, dar artista nu s-a sfiit să răspundă întrebărilor indiscrete.

Inițial, s-a crezut că a devenit femeie în perioada în care avea 15 ani și a trăit o poveste de dragoste cu Ionuţ Manea, partenerul ei de dans din videoclipul piesei „Moşule ce tânăr eşti”. Însă Andreea Bălan a oferit detalii care au lămurit misterul.

„Toţi erau convinşi că suntem iubiţi. Acum vă pot spune cum stau de fapt lucrurile între noi. Aveam 15 ani când l-am cunoscut, ce ştiam eu despre iubire? Probabil că dacă ne-am fi cunoscut acum, m-aş fi îndrăgostit de el, are multe calităţi. Suntem prieteni foarte buni, deşi m-a iubit întotdeauna. A fost singurul care a ţinut la mine cu adevărat, Ionuţ mă cunoaşte cel mai bine. Mă iubeşte de 3 ani, dar nu-i poţi comanda inimii, ţin la el şi atăt”, a declarat Andreea Bălan la un moment dat.

Cu toate acestea, în 2004, Andreea Bălan l-a cunoscut pe compozitorul Teo Păcurar, iar zvonurile că și-ar fi pierdut virginitatea erau pe buzele tuturor. Invitată în emisiunea moderată de Cătălin Măruță, Andreea Bălan a negat, inițial, dar apoi a recunoscut că nu mai era fecioară de câteva luni. Andreea și Teo Păcurar s-au logodit, în anul 2005, numai că această relație a durat doar până în 2006, scrie Cancan.