Evenimentul Zilei > Actualitate > Detalii picante din dormitor. Cine a fost primul bărbat din viața vedetei de la Antena 1
Detalii picante din dormitor. Cine a fost primul bărbat din viața vedetei de la Antena 1

Detalii picante din dormitor. Cine a fost primul bărbat din viața vedetei de la Antena 1

Vedetele se luptă din greu pentru a își ține „sub lacăt” viața personală, dar, din păcate pentru ele, tocmai aceste detalii picante fac deliciul fanilor.

Curiozitatea este extrem de mare și nimeni nu scapă de întrebările legate de ceea ce se întâmplă în…dormitor.

De aceste curiozități nu a scăpat nici Andreea Bălan, dar artista nu s-a sfiit să răspundă întrebărilor indiscrete.

Inițial, s-a crezut că a devenit femeie în perioada în care avea 15 ani și a trăit o poveste de dragoste cu Ionuţ Manea, partenerul ei de dans din videoclipul piesei „Moşule ce tânăr eşti”. Însă Andreea Bălan a oferit detalii care au lămurit misterul.

„Toţi erau convinşi că suntem iubiţi. Acum vă pot spune cum stau de fapt lucrurile între noi. Aveam 15 ani când l-am cunoscut, ce ştiam eu despre iubire? Probabil că dacă ne-am fi cunoscut acum, m-aş fi îndrăgostit de el, are multe calităţi. Suntem prieteni foarte buni, deşi m-a iubit întotdeauna. A fost singurul care a ţinut la mine cu adevărat, Ionuţ mă cunoaşte cel mai bine. Mă iubeşte de 3 ani, dar nu-i poţi comanda inimii, ţin la el şi atăt”, a declarat Andreea Bălan la un moment dat.

Cu toate acestea, în 2004, Andreea Bălan l-a cunoscut pe compozitorul Teo Păcurar, iar zvonurile că și-ar fi pierdut virginitatea erau pe buzele tuturor. Invitată în emisiunea moderată de Cătălin Măruță, Andreea Bălan a negat, inițial, dar apoi a recunoscut că nu mai era fecioară de câteva luni. Andreea și Teo Păcurar s-au logodit, în anul 2005, numai că această relație a durat doar până în 2006, scrie Cancan.