Depeche Mode, totuşi în România

Depeche Mode, totuşi în România

Într-un moment în care fanii Depeche Mode sunt cuprinşi de tristeţe pentru că legendara trupă şi-a anulat concertul, care era programat să aibă loc în Parcul Izvor din Capitală, vine o veste bună din partea postului de radio Europa FM.

Sâmbătă, de la ora 23:00, Europa FM prezintă, în exclusivitate, înregistrarea integrală a concertului de pe 23 iunie 2006 din Bucureşti, de pe Stadionul Naţional. Fără publicitate, fără pauze, singurul show Depeche Mode din România de până acum. Concertul Depeche Mode va putea fi ascultat pe frecvenţele naţionale Europa FM sau pe site-ul www.europafm.ro .   Trupa Depeche Mode a păşit pentru prima oară pe pământ românesc în anul 2006, membrii formaţiei cântând la Bucureşti pe 23 iunie 2006, pe Stadionul Naţional "Lia Manoliu". Membrii trupei Depeche Mode îşi promovau cel de-al 11-lea album, lansat în octombrie 2005, "Playing the Angel", în cadrul unui turneu nord-american şi european.

A fost pentru prima oară când membrii trupei au cântat în România şi Bulgaria.. În deschiderea formaţiei au cântat atunci, Şuie Paparude şi băieţii de la SISTEM. Concertul de la Bucureşti, care a strâns peste 40.000 de fani înfocaţi pe Stadionul "Lia Manoliu" a fost considerat drept unul din cele mai bune show-uri ale trupei Din cauza unor probleme de sănătate ale solistului Dave Gaham, concertul care trebuia să aibă loc sâmbăta aceasta, la Bucureşti nu va mai avea loc, însă fanii trupei au ocazia unică să asculte piesele lor preferate în concertul Depeche Mode oferit de Europa FM Cu difuzarea acestui concert, Europa FM completează adevăratul regal de muzică oferit ascultătorilor în luna mai.

După o zi şi un weekend dedicate trupei Depeche Mode, surpriza cea mare este difuzarea, pe 16 mai, a concertului live neîntrerupt de publicitate sau vorbă. Fanii Depeche Mode pot cumpăra în continuare tricouri originale cu simbolurile trupei preferate de pe www.europafm.ro , loc unde sunt disponibile informaţii suplimentare şi va putea fi ascultat integral concertul.

Ne puteți urmări și pe Google News