Reprezentanţii Depeche Mode au anunţat oficial, ieri, că trupa nu va putea reprograma niciunul dintre concertele anulate în perioada 12 mai-8 iunie, printre acestea numărându- se şi cel de la Bucureşti. Organizatorii show-ului din România, Emag!c Entertainment, au transmis, la rându-le, comunicatul oficial privind decizia finală cu privire la concertele anulate de către trupa britanică.

Depeche Mode şi-a amânat spectacolele pe care ar fi urmat să le susţină la Atena (12 mai), Istanbul (14 mai), Bucureşti (16 mai), Sofia (18 mai), Belgrad (20 mai), Zagreb (21 mai), Varşovia (23 mai), Riga (25 mai) şi Vilnius (27 mai). Dacă la începutul săptămânii, concertul susţinut pe 8 iunie la Leipzig, Germania, anunţa repornirea turneului modial „Tour of the Universe”, întrerupt din pricina îmbolnăvirii solistului Dave Gahan, şi dădea speranţe fanilor de la Bucureşti, sfârşitul de săptămână le-a adus acestora o veste proastă.

Reprezentanţii trupei, precum şi organizatorii locali precizează că au încercat să găsească o posibilitate pentru ca aceste concerte să fie reprogramate, însă, spun ei, fără a da mai multe detalii, „nu a fost posibil”.

Programul trupei este foarte încărcat, astfel încât, dacă ar reprograma cele nouă concerte anu late, cei trei membri ai formaţiei nu ar mai putea să ajungă în celelalte oraşe incluse iniţial în turneu.
Potrivit reprezentanţilor trupei, Depeche Mode speră să poată concerta în aceste oraşe în viitorul apropiat.

„Am sperat până în ultimul moment că trupa va reuşi reprogramarea spectacolelor anulate, iar din discuţiile cu managementul trupei a reieşit că revenirea la Bucureşti era una dintre priorităţile membrilor Depeche Mode. Din păcate, programul încărcat al trupei nu a permis includerea niciunui concert în pauzele de turneu, dar ştim că Dave, Martin şi Andy şi-au dorit foarte mult să concerteze din nou în faţa fanilor români”, a declarat Laura Coroianu, director executiv Emag!c.

Potrivit organizatorilor bulgari, concertele care au fost anulate ar putea fi incluse pe lista următorului turneu organizat de trupă. În prezent, Depeche Mode şi-a reluat turneul mondial, membrii formaţiei aflându-se în această perioadă în Germania, unde au susţinut deja trei concerte. Următorul show este programat astăzi pe stadionul Olimpia din München, Germania, după care trupa va zbura către Italia pentru a-şi continua turneul mondial.

SCHIMB

Banii returnaţi sau bilete la B’Estfest

Cei care şi-au cumpărat bilete pentru show-ul de pe 16 mai îşi pot recupera banii de la punctul de vânzare de la care şi-au achiziţionat biletele. Va fi rambursată suma reprezentând preţul biletului pe care cumpărătorul îl poate prezenta ca fiind intact şi valid, într-un interval de 12 săptămâni de la data de 12 iunie.

Cei care doresc au posibilitatea de a preschimba biletele Depeche Mode cu bilete la B’Estfest, la tarife speciale, astfel:

  • Un bilet de 190 de lei poate fi schim bat cu un bilet valabil pe cele trei zile de B’Estfest, respectiv 2, 3 şi 4 iulie, economisind astfel 80 de lei.

  • Un bilet de 120 de lei poate fi schimbat cu un bilet valabil o zi de B’Estfest (la alegere), şi astfel sunt economisiţi 10 lei faţă de preţul de pre-sale şi 30 de lei faţă de preţul de intrare.

  • Un bilet de 100 de lei poate fi schimbat cu un bilet valabil pe Ziua Zero – 1 iulie, economisind minimum 30 de lei.

  • Un bilet de 360 de lei poate fi schimbat cu un bilet valabil pe cele trei zile de B’Estfest, plus Ziua Zero sau Aftershock, la alegere (2 iulie, 3 iulie, 4 iulie şi 1 iulie sau 5 iulie, făcându-se astfel o economie de 40 de lei).

  • Cei care au achiziţionat biletele on-line, de pe site-ul www.myticket. ro, vor fi contactaţi prin e-mail de echipa site-ului.