A cucerit jurații celei mai urmărite emisiuni de umor din Romania. Shelu a interpretat o melodie antrenantă , prestația lui fiind considerată una de zile mari , plină de energie și creatoare de bună dispoziție, scrie www.dcnews.ro.

Shelu a revenit pentru a șasea oară în fața membrilor de la emisiunea ” Ai umor”, care va fi difuzata vineri de la ora 20:00 pe Antena1, reacțiile celor trei jurați fiind încurajatoare la adresa acestuia

,,Mi se pare că ai o energie bună. Ai ceva ce le-a lipsit multor concurenți. Ai prezență scenică, te comporți că un artist. Singură problemă este că tu ești mai interesant decât numărul în sine”, i-a spus Delia.  Mihai Bendeac  a apreciat și el prstația lui Shelu, spunând că el este favoritul său.

,,Cred că este concurentul meu favorit all time de la iUmor, nu știu de ce, dar a devenit acum, brusc”. Cheloo a spuns că nu înțelege foarte bine prestația lui Shelu , spunându-i că : ,,Când i-am spus lui Shelu că rap-ul său este rupt din Atlantidă, am avut în cap o singură chestie: că nu îl înțeleg. Atlantida este un mister, el la rândul său este un mare mister artistic pentru mine”.

Dacã  Shelu a reușit sã îi convingã pe cei trei juraţi cã merită să meargă mai departe pe scena iUmor, telespectatorii vor vedea acest lucru diseară , de la 20:00, în cea mai nouã ediţie iUmor de la Antena 1.

Fiecare dintre cei trei jurați au posibilitatea să  dea un vot prin opţiunea  „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”. Concurențîi  care obţin minimum două voturi favorabile, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, făcută special de Antena 1, votul începând pe parcursul emisiunii  respective şi terminându-se a două zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţîi, care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia “iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.