„Această propagandă mincinoasă și subversivă lansată de PSD, că PNL nu va mai plăti pensiile, salariile, programele demarate din PNDL sunt doar niște minciuni. Aceste politici nu fac parte din programul de guvernare a PNL.

Citește: Variantă BOMBĂ pentru PSD în lupta la Cotroceni. „Mergem cu psihopatul?”

PNL dorește creșterea veniturilor populației, nu o tăiere a veniturilor românilor.

Dacă ne uităm peste buget observăm că cei mai mulți bani sunt la cheltuielile de personal. Cu siguranță vom face o analiză foarte atentă pentru că noi ne dorim relansarea investițiilor.

Vom face o evaluare cu maximă exigență în așa fel încât să rămână în ministere funcționarii de carieră, oamenii buni, nu hoții, pilele și politrucii. Aceștia să se ducă să-și câștige veniturile în piața liberă”, a declarat Ludovic Orban.

Citește: Iohannis, față-n față cu momentul zero. Breaking News

„M-am bucurat când s-a hotărât să devină membru al PNL. Atunci a decis să mă retrag. Atunci aveam nevoie să avem un candidat la presedinţie. Vremea minciunii, a hoţiei, a trecut. Este vremea să incepen contrucţia. Avem tot ce ne trebuie. Suntem o ţară frumosaă, specaculoasă, plină de bogăţii. Tot ceea ce ne trebuie pentru a ne afirma în lume. În 2014 am ales preşedintele României, Klaus Iohannis. În 2016, am ales tot ce este mai prost, un partid PSD. Acum, avem de dat cea mai importantă bătălie, aceea de a alege pe Klaus Iohannis ca preşedinte. Trebuie să dăm românilor ceea ce aşteaptă de la noi”, a mai spus Orban.

Citește: Dăncilă s-a decis: SE ÎNCHIDE la PALAT! Prima decizie luată de premierul demis