Evenimentul Zilei > Politica > De supărare, Viorica Dăncilă a jucat la nuntă în Maramureș. VIDEO
De supărare, Viorica Dăncilă a jucat la nuntă în Maramureș. VIDEO

De supărare, Viorica Dăncilă a jucat la nuntă în Maramureș. VIDEO

Mai mulți pesediști, printre care și Viorica Dăncilă, au fost, azi-noapte, la nunta lui Gabriel Zetea, președinte CJ Maramureș

Petrecerea din comuna Oncești, județul Maramureș a avut loc după ce sâmbătă dimineață liderii social-democrații se adunaseră la București, la Romexpo, pentru relansarea candidaturii la alegerile prezidențiale a Vioricăi Dăncilă, premier interimar.

Imagini postate pe Facebook o surprind pe Viorica Dăncilă alături de Lia Olguța Vasilescu și Doina Pană. „Casa de piatră, Gabi Zetea! 🌹🌹🌹❤️🥂💐 Cu Doina Pană si Viorica Dăncilă”, a scris Lia Olguța Vasilescu pe Facebook, mesajul însoțind fotografia cu Viorica Dăncilă.

Premierul apare și într-o altă postare, a Anei Moldovan, dar și într-un video de pe contul de Facebook al Doinei Pană. În imagini, Viorica Dăncilă, într-o rochie lungă, cu motive maramureșene, este prinsă într-o horă. „Nuntă mare-n Maramureș! Casă de piatră, Gabi Zetea! Noi ne distrăm, sper că și voi, dragi prieteni!”, a comentat Doina Pană.

800 de oameni sunt prezenți la nunta lui Gabriel Zetea, care are loc în Oncești, județul Maramureș. Mirele a făcut publice și câteva fotografii alături de aleasa inimii, Oana Nicula.

„În Casa Domnului pentru toată viața, la bine și la greu!”, a scris Gabriel Zetea.

La nunta președintelui CJ Maramureș Gabriel Zetea au participat și Eugen Teodorovici și Marcel Ciolacu, iar unul dintre nașii social-democratului este primarul din Borșa, Maramureș, Sorin Timiș.

Atmosfera a fost întreținută de Loredana Groza, Aurel Tămaș și Dinu Iancu Sălăjanu.

Publicată de Pana Doina pe Sâmbătă, 12 octombrie 2019

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: