Clienţii, care vor veni la film cu maşina, vor putea urmări, în premieră, pelicula „Epoca de Gheaţă 3 – Apariţia dinozaurilor”.

Băneasa Drive In Cinema va utiliza un sistem digital de proiecţie, care va permite vizionarea filmelor în cele mai bune condiţii. Sunetul va fi transmis prin intermediul unei frecvenţe radio locale, pe care clienţii o vor putea recepta în interiorul cinematografului, la propriul aparat de radio. Producţia care dă startul distracţiei cinefile îi aduce pe marile ecrane pe eroii din celebra serie de animaţie „Epoca de gheaţă”.

Toţi cei care vor fi prezenţi la avanpremieră, miercuri şi joi, vor primi cadou mascote din film. Deschis zilnic, Băneasa Drive In Cinema ocupă o suprafaţă de 25.000 de metri pătraţi, între Băneasa Shopping City şi IKEA.
 
Aici, va rula un film în timpul săptămânii, iar alte două vor putea fi vizionate în weekend. Preţul unui bilet de intrare la cinema este 15 lei, de luni până joi, şi 20 de lei, de vineri până duminică. Elevii, studenţii şi pensionarii au reducere şi plătesc doar 10 lei pentru un bilet.