Evenimentul Zilei > Actualitate > De la ciume la zâne: Cele mai „tunate” vedete autohtone
De la ciume la zâne: Cele mai „tunate” vedete autohtone

De la ciume la zâne: Cele mai „tunate” vedete autohtone

Româncele din showbiz sunt cel mai adesea deranjate de nasurile şi sânii cu care le-a înzestrat natura, aşa că apelează la chirurgia estetică.

Fie din perfecţionism, fie din convingerea că îşi măresc astfel priza la public, vedetele româneşti s-au aliniat modei occidentale şi se lasă tot mai mult pe mâna chirurgilor plasticieni.

Păpuşa de cauciuc

Bianca Drăguşanu, vedeta despre care tabloidele au scris că "scârţâie la atingere", a trecut printr-o adevărată reconstrucţie estetică.

Tânăra din Petroşani a apărut prima oară pe sticlă în 2000, la "Din dragoste", unde şi-a recâştigat iubitul infidel. Pe-atunci nu era vreo frumuseţe: faţă puhavă, dantură aerisită şi look provincial.

A trecut însă de trei (a se citi vreo 10) ori pe masa de operaţie, iar în 2009 şi-a făcut intrarea în showbiz, la braţul lui Cătălin Botezatu, cu un nou trup.

Potrivit presei de scandal, şi-a pus faţete dentare şi silicoane, a scăpat de aluniţele de pe faţă, şi-a ridicat pomeţii, şi-a făcut liposucţie facială şi corporală, şi-a injectat acid hialuronic în buze, iar lista poate continua.

Călugăriţa accidentată

În 2008, Ramona Gabor a optat pentru o operaţie estetică 3-în-1. Şi-a dorit să-şi micşoreze şi îndrepte nasul, să aibă sâni ca ai Angelinei Jolie şi să-şi îndrepte picioarele, nemulţumită de "parantezele" inestetice.

"Mă gândeam de mult să-mi fac o mărire de bust, dar nu am avut tupeul necesar. Nu era musai să fac acest lucru, dar ţinând cont că sunt atât de înaltă, nu strică să am sânii mai mari", şi-a explicat decizia sora Monicăi Gabor.

Rezultatul a fost însă unul dintre cele mai mari eşecuri din istoria operaţiilor estetice mondene autohtone. Nasul nu i s-a îndreptat foarte tare, sânii i-au crescut, însă s-au şi lăsat, iar picioarele îi dau în continuare un aspect de insectă filiformă cu articulaţiile scrântite.

FOTO: LIBERTATEA
Ţinând cont că sunt atât de înaltă, nu strică să am sânii mai mari.”
RAMONA GABOR soră de vedetă

Un suflet mare

Un nou iubit, o nouă pereche de silicoane, acesta pare să fie principiul după care se ghidează Oana Zăvoranu. După cum ea însăşi a recunoscut, a avut de-a lungul timpului şase operaţii de modificare a sânilor. Cea mai recentă a avut loc de Paşte, iar presa a scris că noile silicoane ar fi fost un cadou pentru iubitul ei Tudy.


NEHOTĂRÂTĂ. Oana Zăvoranu, ca un cauciuc: se tot umflă şi dezumflă

"În momentul în care eşti la a doua sau a treia operaţie şi tu ţi le scoţi că aşa îţi vineţie, doctorul se întreabă dacă nu eşti puţin dusă cu pluta. A trebuit să dau semnătură ca să fie sigur doctorul că mi le pune", a povestit Zăvoranu după intervenţia chirurgicală.

De pe role pe masa de operaţie

Adelina Pestriţu susţine că şi-a operat nasul în urma unui accident cu rolele, însă gurile rele spun că este vorba doar de o găselniţă atent ticluită. Oricare ar fi adevărul, un lucru e cert: vedeta e mulţumită de rezultat, chiar dacă imediat după operaţie delarase că arăta ca un klingonian.

"Pe zi ce trece sunt tot mai mulţumită de înfăţişarea mea. Ştiu că, în timp, fizionomia mi se va modifica şi mai mult, în bine. Am trecut printr-o perioadă dificilă, plină de semne de întrebare. Am avut parte de foarte multe restricţii şi acestea nu s-au terminat încă: fără solar, soare, aer condiţionat, alergat, infuzii, ochelari. Perioada de recuperare nu a fost deloc uşoară şi nu s-a terminat, poate dura şi un an", a spus Pestriţu pentru EVZ.
"VEDETE ACCIDENTATE

Adelina:"Nu am iubit"

Vedeta Kanal D, Adelina Pestriţu, spune că în perioada dificilă ce a urmat accidentului a găsit sprijin şi putere în susţinerea celor apropiaţi. De asemenea, prietenii sunt şi cei care apreciază felul în care arată. "Apropiaţii m-au încurajat şi mi-au fost aproape… Ei m-au ajutat să trec peste acestă perioadă dificilă şi mi-au dat putere", a spus prezentatoarea D-Paparazzi.

Accident sau nu, schimbarea de look a Adelinei pare să fie de bun augur. Zilele trecute, presa a surprins-o în maşină şi în tandreţuri, alături de Gabi Bădălău. Imediat tabloidele au titrat că Adelina a devenit iubita "fostului" Ramonei Gabor. Prezentatoarea neagă însă că ar fi implicată într-o relaţie şi declară: "nu am iubit, deocamdată".

Idila vine la doar câteva zile după ce Liviu Vârciu, fostul soţ al vedetei, declara că, deşi nu-i place cum arată, acum o vrea acasă. "O mai las cinci ani şi o iau înapoi acasă!". Dar Adelina îi răspunde: "Categoric nu contează ce spune el".


"Pe zi ce trece sunt tot mai mulţumită de înfăţişarea mea. Ştiu că, în timp, fizionomia mi se va modifica şi mai mult, în bine. Perioada de recuperare nu a fost deloc uşoară.”

ADELINA PESTRIŢU vedetă

Răţuşca cea urâtă

Ca şi în cazul Biancăi Drăguşanu, înfăţişarea Andreei Bălan s-a schimbat spectaculos pe parcursul anilor. Adolescenta oarecum ştearsă de la începutul carierei ei solo este în prezent o frumuseţe cu acte în regulă, după cum se poate vedea în ultimele ei videoclipuri.

Cântăreaţa a recunoscut doar că şi-a reparat nasul, negând în mai multe rânduri că şi-ar fi mărit şi sânii, în ciuda fotografiilor care demonstrează contrariul.

În plus, a apelat ocazional la mici trucuri de înfrumuseţare: extensii de păr, lentile de contact şi tatuarea sprâncenelor.


SEX-APPEAL. Andreea Bălan, de la căpriţă la iepuraş

PĂRERE

Psihologii spun că, dacă operaţia estetică este doar un mijloc de a atinge o reprezentare fizică ideală, vedetele vor fi tentate să recurgă cât mai des la bisturiu

Viaţa nu este uşoară pentru vedetele care devin sclavele unui ideal fizic, uneori de neatins. Pentru a apărea pe sticlă starurile ţin cure drastice de slăbire, petrec orele nenumărate la sala de sport sau apelează la operaţii. Psihologii spun însă că operaţiile estetice nu sunt întotdeauna soluţia pentru ca ele să fie mulţumite de cum arată.

"Modul în care o operaţie estică te schimbă la nivel emoţional, chiar mental, depinde de foarte mulţi factori. Pe primele locuri aş pune motivul care împinge o persoană să recurgă la o operaţie estetică. Dacă acest motiv este dictat de lipsuri sau probleme reale fizice (un nas deformat, pielea inestetică rămasă în urma slăbirii, divese cicatrici, etc.) atunci impactul emoţional va fi unul pozitiv, pentru că operaţia va avea ca rezultat corectarea imperfecţiunilor care crează complexe cu impact puternic ce pot bloca şi chiar distruge viaţa unei persoane. Dacă operaţia estetică este doar un mijloc de a atinge o reprezentare fizică ideală, urmările la nivel emoţional vor fi asemănătoare dezvoltării dependenţei de substanţe. Aceast mecanism are loc din cauza faptului că intervenţia corectează efectul şi nu cauza, care e mai profundă. Cauza rămâne nerezolvată, şi se transformă într-o nevoie continuă de corecţie, de intervenţie conform acelui «eu» fizic ideal, pe care în realitate nu-l atingi niciodată pentru că nu există", spune psihologul Cristina Ciuluvică.

PĂREREA SPECIALISTULUI

"Tinereţea" durează până la 10 ani

Mihaela Leventer, preşedinte al Societăţii Române de Medicină Estetică, spune că în ceea ce priveşte injectarea cu toxină botulinică, riscurile sunt mici, având în vedere că această sub stan ţă este un medicament. Probleme apar în cazul siliconului mineral, o substanţă interzisă în multe ţări, dar şi în cazul intervenţiilor chirurgicale, mai ales că liftingul facial, odată cu înaintarea în vârstă, se repetă la 5 – 10 ani.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: