Evenimentul Zilei > Social > De Crăciun, Delia este bună rău
De Crăciun, Delia este bună rău

De Crăciun, Delia este bună rău

În prezent, Delia este cel mai căutat artist atunci când vine vorba de evenimente, concerte live și emisiuni TV. Vara aceasta am condamnat- o că a scos un kitsch și, întâlnindu- ne la diferite evenimente, am crezut că e supărată și face fițe când ne aflam prin jurul ei. Ei bine, timpul a trecut și Delia a scos „Aripi de vânt”, o piesă care ne-a fost dragă de la lansare, dar nu am scris foarte mult despre ce se întâmplă cu aceasta în ultima vreme.

 Ne-am întâlnit cu Delia la un concert și, brusc, ne-am dat seama că rămâne un artist modest în orice situație. „Băieți, nu m-a deranjat cu nimic articolul vostru și chiar îmi sunt dragi oamenii ca voi. Eu sunt un artist care poate să placă sau nu unui public anume. Nu am fost supărată niciodată pentru că o piesă nu a plăcut unor persoane, pentru că i se poate întâmpla oricui”, ne-a spus Delia.

Un artist arogant nu ne-ar fi invitat la masă în club alături de el și nu ar mai fi stat la taclale până în momentul în care trebuia să urce pe scenă.

Spre gelozia băieților din jur, Delia ne-a tras și o pupătură imediat ce i-am urat succes și i-am spus că așteptăm să cânte și „Aripi de vânt” pe scenă.

NOTA PUȚIN CAM DIRECTĂ: Delia, ne pare rău că te vom mai critica în anii ce vor urma, însă să știi că un artist nu poate fi complet dacă nu este și un om bun. Tu ai arătat ce înseamnă să ai maturitatea de a nu te supăra din cauza obiecțiilor primite.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News