Este versatil și eficient. Prin urmare, oferta de buldoexcavatoare este una mare, de la utilaje noi, la second-hand. Clienții caută, în special, un produs rezistent și puternic, pe care să se poată baza și care să facă față condițiilor grele de muncă.

Çukurova 888 este un buldoexcavator fiabil și capabil, robust și puternic, apreciat la scară largă datorită unui set de trăsături pe care le vom detalia în cele ce urmează. Dar să vorbim întâi despre producătorul acestui utilaj excepțional.

Compania Çukurova Makina a luat naștere în anul 1968 și a manufacturat utilaje sub licența John Deere, în fabrica sa din Turcia. De altfel, numele companiei este un indicator geografic al regiunii în care acest colos industrial s-a dezvoltat, Çukurova însemnând „câmpie joasă”. În anul 1986, conducerea companiei a luat decizia de a produce propriile utilaje și a renunțat la licența John Deere. S-a dovedit a fi o decizie inspirată, pentru că echipamentele Çukurova au devenit apreciate și distribuite în 50 de țări din toată lumea. De la stivuitoare, încărcătoare frontale, excavatoare, la buldoexcavatoare.

Buldoexcavatorul Çukurova 888 este echipat cu un motor diesel Perkins dotat cu turbină, care conferă performanță de top și se supune tuturor normelor de mediu în vigoare. Noua generație a buldoexcavatoarelor Çukurova este proiectată astfel încât greutatea utilajului să fie distribuită în mod optim. Asta înseamnă că buldoexcavatorul Çukurova este atât ușor de manevrat, cât și de operat, iar operațiunile de săpare se fac în condiții de maximă stabilitate.

Buldoexcavatorul Çukurova 888 este combinația ideală dintre forță și siguranță în muncă, precum și confort în operare. Producătorul turc de utilaje a fost printre primii care au folosit noul sistem de control al buldoexcavatoarelor. Sistemul de control cu joystick-uri hidraulice – atât pentru cupă, cât și pentru brațul de excavare -, îi permite operatorului să depună mai puțin efort în muncă și să opereze utilajul cu mai multă precizie.

Pentru funcția de excavare, Çukurova 888 pune la dispoziția operatorului un sistem separat de control, prin poziționarea joystick-urilor pe coloane ajustabile. Această inovație îi permite operatorului utilajului să aranjeze după preferințe panoul de control, astfel încât să aibă mai mult loc de manevră în cabină. De aici, și impresia că operatorul se află într-un excavator – cu toate comenzile și confortul care vin la pachet -, și nu într-un utilaj multifuncțional, așa cum este buldoexcavatorul.

Buldoexcavatorul Çukurova 888 are un consum mic de combustibil, în timp ce motorul livrează o putere mare. Totodată, utilajul este prietenos cu mediul și ușor de întreținut. O adevărată plăcere pentru operator și un simbol al productivității în muncă.

Echipamentele din gama Çukurova sunt importate direct de către UTILBEN, companie aflată în topul vânzărilor de utilaje în România. UTILBEN are o experiență de 14 ani în domeniul furnizării de echipamente fiabile, timp în care a stabilit relații solide cu peste 500 de furnizori din întreaga lume. Oferta de utilaje și atașamente agricole și de construcții cuprinde peste 30.000 de produse, pe care le găsiți pe site-ul www.utilben.ro.