Evenimentul Zilei > Actualitate > DE CE NU FACE DELIA COPIL? Mama artistei a oferit MARELE RĂSPUNS şi detalii despre DRAMA NEŞTIUTĂ din viaţa artistei
DE CE NU FACE DELIA COPIL? Mama artistei a oferit MARELE RĂSPUNS şi detalii despre DRAMA NEŞTIUTĂ din viaţa artistei

DE CE NU FACE DELIA COPIL? Mama artistei a oferit MARELE RĂSPUNS şi detalii despre DRAMA NEŞTIUTĂ din viaţa artistei

Frumoasa artistă, Delia Matache este într-o continuă ascensiune profesionala, dar se pare că vedeta nu se simte la fel de împlinită pe plan profesional. Mulţi o judecă pe Delia pentru că nu face copii, însă puţini au ştiut până acum care este adevăratul motiv.

Artista își dorește nespus să devină mamă, dar nu reușește. Gina Matache, mama cântăreței, a dezvăluit faptul că fata ei se chinuie cu tratamente dureroase.

”În tinerețe rămâneam însărcinată și dacă beam apă, însă Delia nu poate. Îţi dai seama că nu am făcut tratamente cum încearcă ea acum şi nu se poate, nu vezi? Pe vremea aia nu erau aşa, d-astea. S-a săturat și ea să fie întrebată când face un copil”, a mărturisit doamna Matache

Delia a declarat până acum că nu-și dorește sau că nu este încă pregătită să devină mamă. În spatele acestor vorbe se ascundea, de fapt, un adevăr dureros.

Delia Matache este căsătorită de cinci ani cu Răzvan Munteanu. Cei doi s-au cunoscut în 2009, în clubul tânărului afacerist. Răzvan a cerut-o de nevastă câteva luni mai târziu, iar artista a acceptat fără să stea prea mult pe gânduri.