Dave Gahan a reînceput turneul după ce, pe 12 mai, a fost spitalizat de urgenţă, la Atena, determinând amânarea spectacolelor pe care ar fi urmat să le susţină împreună cu trupa sa la Istanbul (14 mai), Bucureşti (16 mai), Sofia (18 mai), Belgrad (20 mai), Zagreb (21 mai), Varşovia (23 mai), Riga (25 mai) şi Vilnius (27 mai).

De asemenea, trupa şi-a amânat concertele pe care trebuia să le susţină pe 30 mai, la Londra, 2 iunie – Hamburg, 4 şi 5 iunie – Dusseldorf şi 2 iulie – Bergen, iar show-urile de pe 31 mai – festivalul Pinkpop şi 7 iunie – Leipzig au fost anulate.

În ceea ce priveşte reprogramarea concertelor pe care formaţia le-a amânat săptămânile trecute, inclusiv cel de la Bucureşti, nu a fost luată nicio decizie. Stabilirea unor noi date de concert depinde de disponibilitatea locaţiilor, precum şi de ruta turneului. Trupa îşi sfătuieşte fanii, în mesajul postat pe site-ul oficial, să-şi păstreze biletele la concertele amânate, acestea urmând să fie valabile odată cu reprogramarea show-urilor.