Daria Radionova a fost mereu bogată? Fosta iubită a lui Alex Bodi a lămurit-o. Conform unei postări pe Instagram, moldoveanca a transmis fanilor ei că a părăsit Marea Britanie pentru Principatul Monaco.

Bruneta îşi dorea de mai mult timp să ajungă în orașul-stat situat pe Riviera Franceză şi în care locuiesc mulţi dintre cei mai bogaţi oameni din lume.

După ce a ajuns în Principat, Daria Radionova a subliniat că este foarte fericită. Rămâne de văzut cât timp va locui  bruneta în Monte Carlo, una dintre cele patru arii urbane din Principatul Monaco.

Va locui alături de bogaţii lumii

Ea deține un magazin cu haine și un salon de înfrumusețare în Londra, astfel că este şederea ei în Principat ar putea fi doar o vacanţă prelungită.

În cadrul unei sesiuni de întrebări şi răspunsuri pe IG Story, moldoveanca a precizat ce a trebuie să facă pentru a putea să călătorească alături de cele 3 pisici:

„A fost destul de ușor. Trebuie doar să le faci vaccinul antirabic și să aibă certificat de sănătate, iar asta este tot.” Dacă în acest caz a fost deschisă, nu la fel au stat lucrurile când un urmăritor a întrebat-o dacă a fost dintotdeauna bogată.

Daria Radionova a fost mereu bogată?

„Nu trebuie să dovedesc nimic nimănui. Eu postez bucăți din viața de zi cu zi, dar nu pentru a impresiona sau să vă dovedesc vouă ceva. Oricare ar fi ipotezele pe care le faceți – depind complet de voi. Și, din nou, statutul meu financiar nu ar trebui să deranjeze pe nimeni decât pe mine”, a transmis Daria.

În ceea ce priveşte motivele despărțirii lui Alex Bodi de Daria Radionova, se ştie că Mădălina Ghenea a jucat un rol important. Alex Bodi și Daria Radionova au început o relație la începutul lunii noiembrie 2020.

La acea vreme, bărbatul se despărțise de Bianca Drăgușanu, iar Daria Radionova i-a fost alături inclusiv în timpul arestului la domiciliu, de care a scăpat spre finalul lunii aprilie, dar cu anumite obligaţii impuse de judecători.