Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > VIDEO EXCLUSIV/ Filmate ”în acțiune”. Bianca Drăgușanu și sora ei arată la fel și, mai nou, împart și același bussines
VIDEO

VIDEO EXCLUSIV/ Filmate ”în acțiune”. Bianca Drăgușanu și sora ei arată la fel și, mai nou, împart și același bussines

După multă muncă de lămurire, Bianca Drăgușanu a reușit să o convingă pe sora ei, Oana, să se mute definitiv în București. În afara faptului că o avea nevoie alături de ea din punct de vedere emoțional, Drăgușanu a convins-o pe Oana să lase Hunedoara, după ce a făcut-o parteneră în afacerea ei cu haine.

Bianca Drăgușanu își dorea de foarte mult timp să o aibă aproape pe sora ei, doar că nu reușea să o convingă să facă acest pas. De ceva vreme însă Oana a acceptat provocarea, iar acum este „mâna dreaptă” a Biancăi în afacerea cu haine pe care fosta prezentatoare TV o deține.

Zilele trecute, fotoreporterii EVZ le-au întâlnit pe cele două surori în momentul în care ajungeau la atelierul de croitorie al Biancăi.

Dat fiind faptul că fosta vedetă TV este implicată în tot soiul de campanii de promovare de produse, este imaginea unor branduri și are și alte acțiuni de onorat, nu se putea ocupa în exclusivitate de brandul ei de haine. Așa că, asocierea cu sora ei Oana a venit într-un moment în care Bianca avea nevoie de un respiro, dar și de cineva în care să aibă încredere în deplină că nu îi sabotează business-ul, ci se implică 100%.

Dependentă de sala de sport

Conștientă de faptul că arată impecabil, Bianca nu își ascunde niciodată corpul în haine largi. Ce-i drept are mare grijă de corpul ei și petrece ore întregi la sala de antrenamente. Chiar și atunci când este în vacanță Bianca are grijă să-și facă exercițiile fizice de zi cu zi. Prin prisma acestui lucru este și păcat să nu-și expună trupul lucrat din greu. Așa că, pentru o zi oarecare de lucru, Bianca a optat pentru o pereche de pantaloni mulați, dar și o bustieră scurtă, foarte decoltată.

Deși aparent pare un outfit simplu, extrem de întâlnit mai ales în sălile de antrenamente, atunci când îl poartă Bianca reușește să atragă toate privirile. Așa s-a întâmplat și zilele trecute. Din momentul în care s-a dat jos din mașină a atras toate privirile, cei mai mulți șoferi fiind mai atenți la blondă decât în trafic.