„In mod normal ar fi de ras – din pacate este de plans! Romania este facuta de ras in fata tuturor – si pe urma ne batem cu caramida in piept!

Romania exercita pentru prima data in istorie Presedintia Consiliului Uniunii Europene – asa zisul Premier Doamna Viorica Dancila merge in vizita secreta in Israel ( unde a trimis-o “Sefu” – inca nu stim de ce , probabil pentru un business al lui ) / nu intelege deloc ce spune Premierul Israelului in limba engleza si aproba penibil critica acestuia la adresa Uniunii Europene!

CSAT si Parlamentul ar trebui sa interzica toate deplasarile externe si contactele la nivel international ale Doamnei Viorica Dancila – este vorba in mod clar de afectarea intereselor strategice si de securitate ale Romaniei!

O rusine fara margini – o aberatie fara egal!”, a scris Victor Ponta.

Premierul Viorica Dăncilă s-a aflat vineri într-o vizită de lucru în Israel. Ea a avut o întrevedere cu prim-ministrul Statului Israel, Benjamin Netanyahu.

Potrivit palatului Victoria, cei doi înalţi oficiali ”au salutat relaţiile excelente dintre cele două ţări, fapt reflectat şi de frecvenţa contactelor bilaterale la nivel înalt. În acest sens, s-a discutat şi despre organizarea, în prima parte a acestui an, a şedinţei comune a celor două guverne”.