Dana Rogoz, "zăpăcită" în telenovelă

Dana Rogoz, "zăpăcită" în telenovelă

Actriţa spune că, dacă n-ar fi fost filmările pentru "Îngeraşii", ar fi înnebunit de plictiseală.

După ce sitcomurile i-au confirmat cariera de actriţă, Dana Rogoz devine eroină de telenovelă, într-un nou serial difuzat la Acasă TV, „Îngeraşii“. Despre Ingrid, personajul pe care-l va juca, Dana spune că este „o fire zăpăcită“, care oscilează între pozitiv şi negativ, pentru că, până la urmă, „ajungi să-i ierţi toate greşelile“. Pentru a reda cât mai mult din personalitatea lui Ingrid, actriţa a ajuns să iubească rolul, „ceea ce este un lucru ideal“.

Personajul, la vârsta distracţiei

Evoluţia personajului în film are la bază o copilărie săracă, de aceea Ingrid învaţă să se descurce singură. Acum are „un iubi“ care o întreţine din umbră şi îşi permite tot felul de alte relaţii, mai mult de dragul distracţiei, al aventurii. Astfel, firea ei zăpăcită va încurca iţele personajelor masculine ale telenovelei: Ioan Isaiu, Răzvan Fodor şi Mihai Petre. Totuşi, cu toate că le suceşte minţile bărbaţilor, Dana nu interpretează rolul unei bombe sexy.

Ne puteți urmări și pe Google News

Filmările o scapă de monotonie

Programul de filmări la studiourile din Buftea o ţine în priză de la ora 9.00 a dimineţii, până seara târziu. „Am terminat facultatea şi cred că dacă n-ar fi fost un proiect de acest gen, care să mă solicite destul de mult, aş fi înnebunit de plictiseală“, spune Dana. Pentru acest efort, ea e recompensată o dată la două săptămâni cu o zi liberă. PROGRAMUL MEU

Pentru zilele de duminică, Dana alege National Geographic. Vacanţa şi-a petrecut-o în Croaţia, iar când are răgaz, preferă o terasă liniştită sau un film, în sala de cinema.