Evenimentul Zilei > Actualitate > Dana Budeanu, despre dosarul în care este implicat fostul selecționer al naționalei. „Ce se întâmplă cu Pițurcă, se ascunde adevărul în spate”
Dana Budeanu, despre dosarul în care este implicat fostul selecționer al naționalei. „Ce se întâmplă cu Pițurcă, se ascunde adevărul în spate”

Dana Budeanu, despre dosarul în care este implicat fostul selecționer al naționalei. „Ce se întâmplă cu Pițurcă, se ascunde adevărul în spate”

Scandalul în care este implicat fostul selecționer al naționalei Victor Pițurcă a fost un subiect dezbătut și de Dana Budeanu. Aceasta a ținut să explice că nimic nu e ceea ce pare și că totul a fost pus la cale pentru a se ascunde alte probleme mai mari.

Creatoarea de modă i-a îndemnat pe cei care o urmăresc să nu creadă tot ce apare în media și a numit totul o mascaradă ce e menită să ascundă adevărul. „M-am gândit sa adun mascaradele ultimelor zile și să nu haliți din ce vă aruncă presa, nu știu cum de mai haliți orice 99% din ea, după ce aproape trei ani v-au mințit continuu, cei care nu v-au mințit sunt în parlament, fără viață.

Aceiași neterminați arată cu degetul în parlament pe maestrul Cristoiu sau Victor Ciutacu, vă dați seama ce flegme pe drum, nimic, ăia sunt cei pe care îi plătiți și de care trebuie să ascultați și să le haliți minciunile, cum e mascarada legată de combinațiile lui Pițurcă și mama lui, și tatăl lui, Pițurcă în sus, Pițurcă în jos, totul e o vrăjeală”, a spus aceasta.

Dana Budeanu, despre dosarul în care e implicat Pițurcă

Budeanu a continuat cu replicile acide și a susținut că totul a fost pus la cale, fiind menit să ascundă adevărul în spate. Aceasta a făcut trimitere la șeful Romarm, despre care a spus că nu a ajuns acolo cu una cu două, ci a avut relații, iar cei care conduc România l-au ajutat.

„Ce se întâmplă cu Pițurcă se ascunde adevărul în spate, o să vorbesc pe șleau, e pus unu șef la Romarm, știți ce e aia? Ca oameni simpli, nu trebuie sa fii expert militar. Nu, normal, om normal ca mine, ca oricare, când auzi ca e șef la Romarm cu gloanțe, tancuri, ce te gândești? Cine poate ajunge? Eu? Nu! Tu? Nu! Ciutacu? Nu! Cristoiu? Nu! Ajunge unul, ăla nu ajunge oricum șef la Romarm, vă dați seama despre ce vorbesc, contracte, combinații, foarte bine, nu-mi doresc, dar sa gândim.

Când ne uitam, Pițurcă, Pițurcă… o fi făcut un contract printre 300 de mil de contracte pe locurile 1 la 10 ale politicienilor și serviciilor l-au luat pe Pițurcă, 10 mii de euro. Mă, gândiți, o fi vândut 10 măști, e mascaradă, nu înseamnă nimic din ce trebuia să iasă de la DNA; nu domnul Bologa?”, a spus Dana Budeanu.

Creatoarea de modă îi ia apărarea fostului selecționer

Aceasta a continuat și i-a îndemnat pe oameni să nu creadă toate acuzațiile aduse lui Pițurcă, deoarece nu sunt adevărate, iar dacă acționa nu o putea face de capul lui, la fel și șeful Romarm.

Cum să credeți că e despre Pițurcă, că infractorul maxim e Pițurcă, vă dați seama cât de proști cred că sunteți? Când a fost cea mai mare delapidare din istoria modernă de după Revoluție? Cea mai mare delapidare a făcut-o PNL. Bă, dacă vorbește asta de la Romarm, se mai duc 2-3 la Vila Lac, că nu mai are cine, nu Pițurcă, asta de la Romarm, ce poate spune, nu au loc la Rahova dacă deschid gura și mulți alții”, a mai spus Budeanu, potrivit româniatv.net.