Dan Voiculescu cere demisia lui Băsescu

Dan Voiculescu cere demisia lui Băsescu

Traian Băsescu ar trebui să înţeleagă mesajul transmis de români şi să demisioneze, scrie senatorul PC Dan Voiculescu pe blogul său.

"Va demisiona Traian Băsescu sau se va ascunde, în continuare, sub scaunul de la Cotroceni? Încă se numără voturi. Se depun contestaţii. Se fac calcule. Deşi rezultatele finale nu sunt disponibile, avem deja două certitudini: USL şi-a adjudecat majoritatea absolută la nivel naţional, iar PDL a suferit o înfrângere umilitoare şi se află în pragul destructurării", apreciază, susţine preşedintele fondator al PC.

Acesta îl descrie pe Traian Băsescu drept "un om măcinat de ură şi orgoliu, obsedat de mize personale, de răzbunări şi calomnii", care "a declarat război României şi a pierdut". "Tot ce i-a mai rămas acestui om care, în anul 2009, îi ciuruia pe români după cele mai controversate alegeri prezidenţiale din istorie, este propria demisie. Aşadar, dincolo de sărbătorirea câştigătorilor alegerilor locale, cred că întrebarea momentului este următoarea: va demisiona Traian Băsescu, asumându-şi vina pentru răul produs tuturor românilor, inclusiv celor care l-au susţinut şi l-au votat?! Sau se va ascunde, în continuare, de voinţa naţiunii sub scaunul de la Cotroceni?", se întreabă Voiculescu. Acesta spune că se aşteaptă totuşi la o demisie din partea şefului statului, pentru că "un om care a ocupat funcţia de preşedinte al României nu trebuie să devină un reper de laşitate şi iresponsabilitate".

Ne puteți urmări și pe Google News