Dan Cristian Popescu, fost lider PNL sector 2: "Nu am înţeles exact ce mi s-a reproşat"

Dan Cristian Popescu, fost lider PNL sector 2: "Nu am înţeles exact ce mi s-a reproşat"

Dan Cristian Popescu, fost până azi la prânz lider al PNL Sector 2, a declarat că înlocuirea sa din funcţie de către forurile de conducere ale PNL a fost motivată de faptul că s-a început prea devreme campania.

"Nu am înţeles exact ce mi s-a reproşat. Ceva legat de faptul că am făcut campanie de foarte mult timp în Sectorul 2", a declarat Popescu, conform mediafax.ro, la ieşirea din şedinţa Consiliului Naţional Executiv al PNL.

El a arătat că a fost stabilit candidat la Primăria Sectorului 2 de către organizaţia liberală din sector, însă nominalizarea candidatului USL pentru această funcţie urmează a fi decisă de către conducerea centrală a partidului. "Eu nu voi susţine o candidatură din partea USL a lui Neculai Onţanu", a subliniat Popescu. (Onțanu este candidatul UNPR la primăria de sector, dar PSD îl curtează intens de câteva săptămâni, deși până în prezent primarul a respins ideea unei colaborări cufoștii coelgi de partid.) Popescu a mai arătat că a început încă de acum doi ani să deruleze mai multe "campanii de informare" a cetăţenilor din sector, iar ultima dintre acestea, referitoare la un program de dezvoltare a sectorului, a fost desfăşurată împreună cu fostul lider şi premier liberal Călin Popescu Tăriceanu. "Probabil că voi da jos afişele", a mai spus Popescu. Biroul Politic Central al PNL a decis luni, la propunerea lui Crin Antonescu, înlocuirea lui Andrei Chiliman de la conducerea PNL Bucureşti cu Eugen Nicolăescu şi schimbarea lui Dan Cristian Popescu (sectorul 2)  cu Adrian Neacşu, iar Geani Dinu (sectorul 4) cu Daniel Chiţoiu. CITIȚI ȘI:

  • RĂFUIELI ÎN PNL: Crin Antonescu a mazilit gruparea Chiliman după rețeta Vanghelie

Ne puteți urmări și pe Google News