Evenimentul Zilei > Politica > Planul de ultimă oră al lui Dacian Cioloş. Ce urmăreşte fostul premier al României?
Planul de ultimă oră al lui Dacian Cioloş. Ce urmăreşte fostul premier al României?

Planul de ultimă oră al lui Dacian Cioloş. Ce urmăreşte fostul premier al României?

După ce a votat, dumunică dimineaţă, Dacian Cioloş a afirmat că partidul pe care-l conduce va propune ca alegerile parlamentare să aibă loc în acelaşi timp cu alegerile locale.

„Noi o să insistăm ca alegerile parlamentare să aibă loc în acelaşi timp cu alegerile locale. Lucrul acesta ar trebui să fie posibil şi asta ne-ar mai scurta din agonie şi ne-ar permite s trecem la treabă mai repede. Da, asta trebuie să avem în minte, că ne-am angajat la o treabă care abia începe cu alegerile astea şi trebuie să o ducem până la capăt. Dar o să fie un semnal important. Eu sunt convins că o să fie un semnal important", a precizat liderul PLUS, potrivit agerpres.ro

De asemenea, Cioloş a mai spus că rezultatul alegerilor va fi direct proporţional cu participarea românilor la vot.

 

„Asta am văzut-o în multe locuri din ţară, unde oamenii votează cum votează pentru că pur şi simplu nu se duc alţii spre ei, pentru că nu văd altă alternativă. Ei mai văd, mai aud la televizor, dar nu o văd acolo, local. Oamenii o să se trezească, o să-şi dea seama că un kilogram de făină, de ulei sau chiar o sută de lei la pensie, în plus, vine şi trece, dar important e să vezi că se mişcă lucrurile", a conchis Dacian Cioloş.