Evenimentul Zilei > Sport > „Dacă ne fură, arbitrii nu mai pleacă din Piteşti!”
„Dacă ne fură, arbitrii nu mai pleacă din Piteşti!”

„Dacă ne fură, arbitrii nu mai pleacă din Piteşti!”

Cel mai încins meci al etapei a 21-a din Liga I, FC Argeş - Steaua, a fost prefaţat de o nouă serie de certuri.

Partida de pe stadionul „Nicolae Dobrin” se va disputa astă-seară, de la ora 20.45, şi va fi transmisă în direct de Antena 1. Războiul declaraţiilor, devenit atât de obişnuit înaintea fiecărui meci cu miză, a avut un singur numitor comun, de această dată: arbitrajul. Ieri, după anunţarea oficială a brigăzii, Gigi Becali şi Cornel Penescu, cei doi patroni, au sărit iar ca arşi. „Niciun arbitru n-a condus mai multe jocuri ale Stelei decât Serea! Uitaţi-vă pe statistici.

Atunci, la Bistriţa, nu le-a convenit cum a arbitrat, dar în rest… Asistentul Szekely a fost şi la meciul-tur. Cred că face parte din echipa lor şi va veni la meci cu autocarul Stelei. Celălalt asistent, Popa, ne-a mai furat la un meci cu Steaua, când n-a văzut un penalty comis de Goian la Tănasă chiar în faţa sa. Dacă ne fură, arbitrii nu mai pleacă de la Piteşti!”, a ameninţat Penescu. Gigi s-a simţit dator să aibă ultimul cuvânt şi să pozeze la rândul său în victimă a conspiraţiei arbitrilor. „Serea a fost mereu împotriva Stelei, nu ne-a ajutat niciodată. Szekely e ungur şi o să-l pună CFR-ul împotriva mea.

Dar lasă că ştiu eu că arbitrii, când au drum la Piteşti, se mai opresc pe la PIC-uri (n.r. – lanţul de magazine deţinut de Penescu)”, a tunat Becali. Arbitrul Ionică Serea le trezeşte amintiri dureroase steliştilor. După un meci Gloria Bistriţa – Steaua, scor 2-0, din primăvara anului 2006, Mirel Rădoi şi Victoraş Iacob şi-au tăiat mâinile în geamurile pe care le-au spart. Ambii s-au declarat revoltaţi de faptul că Serea le refuzase două penalty-uri.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: