Evenimentul Zilei > Monden > Dacă aveţi inima tare puteţi avea Capela cimitirului. Imaginile vă vor convinge că merită investiţia. FOTO
Dacă aveţi inima tare puteţi avea Capela cimitirului. Imaginile vă vor convinge că merită investiţia. FOTO

Dacă aveţi inima tare puteţi avea Capela cimitirului. Imaginile vă vor convinge că merită investiţia. FOTO

Capela unui cimitir din Marea Britanie a fost transformată într-o casă elegantă cu living, bucătărie, două dormitoare şi ar putea fi a ta pentru un preţ destul de piperat.

Clădirea are 135 de ani, se află în zona rurală Devon din Ilfracombe şi costă 500.000 de lire sterline. Aşa că vânătorii de case au ocazia neobișnuită de a pune mâna pe o proprietate modernă cu două dormitoare, care a fost cândva capelă de cimitir.

Capela are podelele din stejar, pervazurile din ardezie și magnificele vitralii, după cum puteţi vedea în imaginile de mai jos.

Construită în 1835 capela, listată pe site-urile de specialitate, se bucură de vedere minunată asupra zonei rurale din North Devon și este pe piață pentru 500.000 de lire sterline, relatează Devon Live.

Fotografiile fostei capele din piatră nu arată nici măcar o singură piatră funerară la vedere prin  grădină. În schimb, vedem o bancă din lemn şi o masă cu scaune în îndepărtare.

În ciuda exteriorului său istoric, noii proprietari vor beneficia de o bucătărie modernă și o baie elegantă, dotată cu o cabină de duș și o cadă cu rolă. Dormitorul principal este situat la mezanin cu vedere la vitralii, cu grinzi expuse și podea la fel de modernă.

Un al doilea dormitor are spațiu de stocare încorporat, cu acces la o zonă de mansardă.

Capela transformată  într-o casă confortabilă are o zonă de zi în plan deschis și o bucătărie cu o scară în spirală care duce la primul etaj. Purtătorul de cuvânt al OnTheMarket, Vikki Bennett, a declarat: „Aceasta este o proprietate cu adevărat unică. Este minunat să vezi atât de multe caracteristici originale încorporate în renovare capelei. Vitraliile sunt o caracteristică deosebită, care o fac interesantă și uimitoare”.

Proprietatea este la vânzare pentru 500.000 de lire sterline prin intermediul agenților imobiliari Bond Oxborough Phillips. Negociatorul principal, Ben Heath, a spus: „Este rar să dai peste o proprietate ca aceasta. Dar sunt sigur că va deveni o casă unică și prețioasă pentru viitorul proprietar”.

De asemenea, fosta capelă are o „parcare amplă” și spațiu pentru un garaj. Experții imobiliari spun că este considerată casa ideală chiar pentru o vacanța perfectă, scrie  Mirror.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.