Evenimentul Zilei > International > Puternic CUTREMUR de suprafață, cu o magnitudine de 6,6 grade, produs în această dimineață
Puternic CUTREMUR de suprafață, cu o magnitudine de 6,6 grade, produs în această dimineață

Puternic CUTREMUR de suprafață, cu o magnitudine de 6,6 grade, produs în această dimineață

Un puternic cutremur de suprafaţă cu o magnitudine preliminară de 6,6 grade s-a produs, în această dimineață, în vestul Japoniei, unde a provocat pagube moderate, însă nu a generat valuri tsunami.

Cutremurul s-a produs la 8,5 kilometri de oraşul Kurayoshi din prefectura Tottori în vestul Japoniei, aflată la aproximativ 700 km de Tokyo şi a avut epicentrul la adâncimea de 10 kilometri, a anunţat Agenţia Meteorologică a Japoniei, scrie The Associated Press, citând Agenţia Meteorologică a Japoniei..

Imaginile transmise de televiziuni arătau acoperişurile unor clădiri care au fost afectate, iar produsele de pe rafturile unor magazine au cazut pe jos, relatează Mediafax.

O persoană care se afla în bucataria unui restaurant a fost spitalizată după ce a fost stropită cu ulei încins în timpul cutremurului.

Seismul a provocat întreruperea temprorară a alimentării cu energie electrică a aproximativ 32.000 de locuinţe, a anunţat compania Chubu Electric Power Co.