Evenimentul Zilei > Monden > Cutremur la Kanal D. Andreea Mantea, înlocuită pe „ascuns”. Cine i-a „furat” poziția din televiziune?
Cutremur la Kanal D. Andreea Mantea, înlocuită pe „ascuns”. Cine i-a „furat” poziția din televiziune?

Cutremur la Kanal D. Andreea Mantea, înlocuită pe „ascuns”. Cine i-a „furat” poziția din televiziune?

Una dintre cele mai urmărite emisiuni de divertisment din România propune un scenariu spectaculos în următoarea ediție.

„Se strigă darul”, show-ul de pe Kanal D, are parte de mult suspans și momente interesante în ediția viitoare, când situația ia o întorsătură neașteptată. Cel puțin pentru Mihai Mitoșeru, care se va confrunta cu o situație neprevăzută. Doar de el, căci a fost pusă la cale de producători – Cătălin Cazacu o va înlocui pe Andreea Mantea și va fi amfitrion la una dintre petrecerile de nuntă, anunță Libertatea!

Prezent la nunta mirilor Victor și Oana, din satul Valea Siliștii, comuna Aninoasa (jud. Argeș), Mihai Mitoseru se pregătește cât poate de bine pentru o nouă competiție. Habar nu are, însă, că în loc de Andreea Mantea îl va înfrunta pe Cătălin Cazacu! La întâlnirea prezentatorilor, în locul frumoasei brunete apare fiorosul Cazacu, a cărui intrare se aseamănă cu cea a gladiatorilor: „M-a sunat Andreea Mantea și mi-a spus «Te rog eu, du-te să-l bați pe sărmanul ăla». Așa că, ediția asta, te bați cu mine. De fapt, iei bătaie de la mine!”.

La început șocat, Mihai Mitoșeru își revine destul de repede și îi dă imediat replica lui Cazacu: „Știi ceva? Ai venit degeaba, n-are rost să te mai plimbi. Ia-ți lada de zestre și întoarce-te de unde ai venit!”.

Sâmbătă, de la 20.00, la Kanal D, „Se strigă darul!” și se schimbă prezentatorul!