Evenimentul Zilei > Actualitate > Cumpănașu, atac violent după ce copiii lui au fost umiliți. „Ignoranți dobitoci ce sunteți!”
Cumpănașu, atac violent după ce copiii lui au fost umiliți. „Ignoranți dobitoci ce sunteți!”

Cumpănașu, atac violent după ce copiii lui au fost umiliți. „Ignoranți dobitoci ce sunteți!”

Alexandru Cumpănașu a reacționat foarte dur după ce copiii lui au fost jigniți de colegi, dar și de unii profesori.

El a postat pe pagina sa de socializare un mesaj violent în care răbufnește împotriva celor care i-au jignit copiii.

„Dragi români, NIMIC pe lumea asta nu iubesc și nu prețuiesc mai mult decât pe COPIII MEI! Vreau să transmit public un mesaj LOR, care să rămână aici, și tuturor celor care vor mai îndrăzni să-i jignească: SĂ FIȚI MÂNDRI, TATI, DE NUMELE VOSTRU! Este un nume de luptător care luptă pentru toți copiii care v-au jignit în ultima vreme sau profesorii care v-au făcut să vă simțiți prost. NOI luptăm și pentru EI și părinții lor!

Am, însă, un mesaj foarte clar pentru părinții acestor copii și acei profesori: SĂ NU CREDEȚI CĂ VOI AȘTEPTA CA ÎN CAZUL ALEXANDREI‼ O singură dată dacă veți mai îndrăzni să-mi faceți copiii să se simtă prost pentru că sunt CUMPĂNAȘI, voi veni personal la fiecare dintre voi! Și nu pentru a vorbi! Vreau să se audă până la ultimul cretin de părinte care a blamat lupta mea în fața copiilor lui și ei mai departe față de copiii mei și pentru fiecare profesor! Eu îmi apăr NUMELE și COPIII cu puterea mea nu a statului, indiferent de consecințe! Ignoranți dobitoci ce sunteti! Dacă știam mai devreme, până acum vă cântați singuri psalmuri! Lichele lașe și fricoase!”, a fost mesajul lui  Alexandru Cumpănașu.

Postarea lui Cumpănașu a primit multe comentarii, toate de încurajare și de admirație pentru el și copiii lui

„Minunați…! Să vă bucurați împreună până la cele mai adânci bătrânețe. Bunul Dumnezeu să vă binecuvinteze!”,

„Să vă trăiască, să fiți sănătoși cu toții și să vă aducă numai bucurii! Aveți niște copii minunați, vă seamănă, se vede din fotografii că au o educație frumoasă primită din partea părinților. Felicitări tuturora”

„Să fiți fericiți și sănătoși, să fiți mândri de tatăl vostru, copii minunați”, ” Cel mai fericit tătic!”, sunt câteva dintre ele.