Evenimentul Zilei > Actualitate > Cum o duc studenţii în criză
Cum o duc studenţii în criză

Cum o duc studenţii în criză

Alianţa Naţională a Organizaţiilor Studenţeşti din România au demarat campania de consultare şi corectare a neajunsurilor sociale ale vieţii de student - "Ţi s-a acrit?! Ia atiTUdine!".

Aceştia îşi propun să identifice şi demararea demersurilor de rezolvare a problemelor sociale ale studenţilor români, realizând într-o primă etapă un studiu naţional. La finalul proiectului, aceştia vor realiza un raport privind situaţia socială a studenţilor şi măsurile pentru soluţionarea acestora, care va fi prezentat în cadrul dezbaterii „Drepturile sociale ale studenţilor 2010-Adevăr sau Provocare?!”.

„Prin această campanie, ANOSR doreşte să aducă în atenţie problemele cu care se confruntă studenţii din România în ceea ce priveşte drepturile sociale şi să realizeze o radiografie a dimensiunii sociale a învăţământului superior din România”, au explicat organizatorii.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.