Evenimentul Zilei > Actualitate > Cum arată HOȚUL care a pus pe jar TOATĂ Poliția. Dă spargeri în 3 MINUTE ȘI FUGE cu mașini furate I FOTO – VIDEO
Cum arată HOȚUL care a pus pe jar TOATĂ Poliția. Dă spargeri în 3 MINUTE ȘI FUGE cu mașini furate I FOTO – VIDEO

Cum arată HOȚUL care a pus pe jar TOATĂ Poliția. Dă spargeri în 3 MINUTE ȘI FUGE cu mașini furate I FOTO – VIDEO

Ca în filme, așa acționează de trei luni un hoț în Timiș. Dă spargeri care nu durează mai mult de trei minute, apoi fuge de la locul faptei. E mereu cu fața acoperită de cagulă, și întotdeauna folosește pentru jafuri, mașini furate, pe care, ulterior, le incendiază.

Victimele spun că ar fi dat zeci de jafuri. Că ar fi apărut ”de niciunde” în urmă cu trei luni și a devenit spaima proprietarilor de magazine din mediul rural. Au fost nopți în care a dat și patru jafuri odată. A fost și cazul recent din comuna Peciu Nou, Timiș. Mai întâi hoțul a furat o mașină, apoi s-a decplasat cu ea la un magazine mixt din comună, l-a spart și a furat diverse bunuri, după care a mai spart două locuințe din zonă și dus a fost.

Rudele unui cunoscut avocat i-au căzut de asemenea victime hoțului care le-a spart o societate comercială din Bucovăț. Hoțul, așa cum au descoperit anchetatorii, venise cu o mașină fiurată, înmatrculată în Bulgaria, pe care, dipă ec a spart magazinul famileiie Kovacs și alte două locuințe, a incendiat-o pe câmp. Proprietarii magazinului aveau instalate camere de supraveghere î incintă. Ei povestec că totul s-a petrecut atât de repede încât nu s-a putut, practice, interveni. “Spargerea și furtul s-au comis atât de repede, încât nici n-am avut timp să mă îmbrac și să sar în mașina pentru a veni acolo. În momentul în care ușa a fost deschisă cu levierul, a început să sune alarma, iar eu am primit un semnal pe telefon. Cu toate acestea, după cum am vazut ulterior pe camerele de supraveghere, hoțul și-a făcut treaba mai departe, deși ATM-ul cântărește aproape o sută de kilograme. Am anunțat Poliția, însă infractorul nu a lasat prea multe urme. Este un mod de operare exersat, cu siguranta, in alte tari, iar acum a fost importat si in Romania”, a relatat proprietarul magazinului. Tot el a reușit să furnizeze poliției și singurele imagini cu hoțul, de pe înregistrările camerelor de supraveghere.

Potrivit pompierilor timișeni, din luna octormbrie până în prezent s-au înregistrat, pe raza județului Timiș, 15 mașini incendiate. O parte din ele sunt cele folosite în timpul jafurilor.

În mod miraculos, hoțul reușește să scape de fiecare dată. La Poliția Timiș sunt înregistrate numeroase jafuri de magazine sătești cu autor necunoscut.

 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.