Culmea circulaţiei: biciclist căutat de poliţie după fugă de la locul accidentului| VIDEO

Culmea circulaţiei: biciclist căutat de poliţie după fugă de la locul accidentului| VIDEO

Accident grav pe trotuar: biciclistul a trântit la pământ un bătrân, provocându-i fracturi multiple, l-a rezemat de un perete şi a fugit. Evenimentul a fost surprins de camerele video ale unui magazin.

Serviciul Poliţiei Rutiere (SPR) Constanţa a pus la dispoziţie imagini dure surprinse în faţa unui magazin din oraş in timp ce un biciclist trânteşte la pământ un bătrân şi fuge abandonând victima rănită.

În imagini se vede cum biciclistul care circula cu viteză pe trotuar îl loveşte în plin pe bătrân, se dă jos de pe bicicletă, rezeamă victima de perete şi pleacă mai departe. Martorii, adunaţi în număr mare, au sunat la 112 şi rănitul, care s-a ales cu fractură şi mai multe traumatisme, a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru fugă de la locul faptei, vătămare din culpă şi au dat publicităţii imaginile pentru eventuala identificare a autorului. Acesta ar avea “vârsta de 30-35 ani, 1,75 m înălţime, constituţie atletică, păr şaten închis, tuns cu cărare, îmbrăcat în pantalon scurt mov-albastru cu imprimeu minge de fotbal, tricou alb cu umeri albaştri, încălţat cu pantofi gen adidas”. SPR precizează că “în cazul în care se va prezenta din proprie iniţiativă, în funcţie de poziţia procesuală a victimei, va fi cercetat pentru vătămare corporală din culpă, benficiind de circumstanţe atenuante”.

Ne puteți urmări și pe Google News