De aventuri de neuitat au avut parte un timişorean care şi-a luat mama la o partidă de pescuit pe Dunăre. Sâmbătă, cei doi s-au instalat cu un cort pe insula Ostrov, unde sperau să aibă parte de o captură bogată de peşte. Spre nenorocul lor, au rămas izolaţi în mijlocul apelor după ce o furtună a făcut imposibilă deplasarea cu barca până la ţărm.
Au fost salvaţi ieri dimineaţă, după o noapte de coşmar. În jurul orei 10.00, un localnic din Moldova Veche a solicitat ajutorul Poliţiei de Frontieră din Caraş Severin. Cel care a solicitat ajutorul îi transportase pe timişorean şi pe mama lui, în urmă cu o zi, cu barca pe Dunăre.
Din cauza condiţiilor meteo nefavorabile şi a valurilor mari, barcagiul nu a mai putut să-i recupereze pe cei doi, motiv pentru care a solicitat sprijinul poliţiştilor de frontieră. Un echipaj naval al Poliţiei de Frontieră a reuşit să ajungă în zonă şi să-i recupereze pe bărbatul de 38 de ani şi pe mama acestuia sexagenară. Nu au avut nevoie de îngrijiri medicale, însă au tras o sperietură soră cu moartea.