Cu ce se ocupă mama senatoarei Diana Șoșoacă. Suspiciuni legate de apartenența ei la Marea Lojă Masonică Națională 1880

Cu ce se ocupă mama senatoarei Diana Șoșoacă. Suspiciuni legate de apartenența ei la Marea Lojă Masonică Națională 1880

Mama senatoarei Diana Șoșoacă, Alice Tatiana Florescu- Bleotu, este medic la spitalul Colentina din Capitală încă din anul 1992. Totuși, au apărut speculații conform cărora mama Dianei Șoșoacă ar fi și membră în Marea Lojă Masonică Națională 1880.

Alice Tatiana Florescu - Bleotu, mama senatoarei Diana Șoșoacă, este medic primar de obstetrică - ginecologie, având și un doctorat în științe medicale. Lucrarea a fost susținută la Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila”. Pe lângă asta, mama fostei membre AUR este și expertă în ezoterism, antreprenoare, dar și activist civic.

Mama Dianei Șoșoacă, suspectată de apartenența la Marea Lojă Masonică Națională 1880

Conform Aktual 24, Alice Florescu - Bleotu ar fi cochetat și cu domeniul politic, fiind chiar o persoană apropiată rezerviștilor din serviciile secrete de informații, dar și din Armată. Potrivit aceleiași surse, parcursul politic al Dianei Șoșoacă ar fi fost pregătit și influențat chiar de legăturile mamei sale cu oamenii cu funcții înalte din România.

Diana Șoșoacă își începea cariera politică după ce a fost plasată de Partidul Neamul Românesc pe listele AUR. Primul partid a fost creat și este condus de foști generali din Armata Română. Un exemplu în acest sens este Mircea Chelaru, actualmente parlamentar AUR.

Ne puteți urmări și pe Google News

Viața personală a lui Alice Florescu - Bleotu

În plan personal, Alice Tatiana Florescu - Bleotu a divorțat de două ori, similar fiicei sale, Diana Șoșoacă.

„Ei nu m-au dezamăgit. Ei doar m-au „plictisit” cu reacţiile lor confuze din sfera resentimentului uman numit „gelozie”. Nici n-aş fi ales să concep două noi vieţi (cei doi copii ai noştri), cu oricine. Sunt bărbaţi frumoşi, inteligenţi, educaţi, dar, care lângă mine, şi-au pierdut „uzul raţiunii”. Nimic mai mult! Gândeşte-te că profesia mea, obstetrică- ginecologie, m-a chemat la datorie şi responsabilitate zi şi noapte”, declarat Alice Florescu- Bleotu despre relațiile sale trecute.

Monica Pop (stânga) și Florescu Alice (dreapta). Sursa foto: Facebook

Mama Dianei Șoșoacă, cuvinte de laudă pentru fiica sa

Despre fiica sa, Alice Tatiana Florescu - Bleotu spune că îi seamănă, dar totuși este depășită de aceasta, grație curajului ei de a spune lucrurilor pe nume.

„Am trăit prima tinerețe alături de fiica mea cea mare, Diana, iar a doua tinerețe alături de fiul meu, Alexandru. Veșnica mea tinerețe continuă alături de nepoții mei, Andrei-Bogdan, 14 ani, și Marie-Thais, 3 ani si 6 luni, copiii Dianei. Sper ca și Alexandru să mă fericească cu această tinerețe fără bătrânețe și viață fără de moarte, prin copiii lui.

Diana îmi seamănă. În anumite privinţe, mă depăşeşte. Ştii tu proverbul: Capra sare masa, iada sare casa!. În sensul pozitiv al afirmaţiei, desigur! Apreciez curajul ei de a spune lucrurilor pe nume, deşi trăim într-o societate mai mult ipocrită. Este extrem de responsabilă, iar profesional performează prin elocinţă, elocvenţă şi demnitate”, declara mama senatoarei Diana Șoșoacă, conform Femeide10.ro.