Evenimentul Zilei > Politica > Talentul ascuns al senatoarei Diana Şoşoacă. S-a apucat de cântat în văzul tuturor. „Să o pună ca sunet la RO-ALERT”
Talentul ascuns al senatoarei Diana Şoşoacă. S-a apucat de cântat în văzul tuturor. „Să o pună ca sunet la RO-ALERT”

Talentul ascuns al senatoarei Diana Şoşoacă. S-a apucat de cântat în văzul tuturor. „Să o pună ca sunet la RO-ALERT”

Senatoarea Diana Şoşoacă a ieșit la o terasă cu mai multe persoane și a simțit nevoia să facă puțin spectacol. Imaginile au devenit virale pe internet.

Diana Şoşoacă a cântat melodia „Mărioară de la Gorj” la o terasă, iar filmarea i-a amuzat copios pe români. În timp ce senatoarea se distra pe cinste, fetiţa aflată la masă alături de fosta membră AUR nu a părut să aprecieze actul artistic şi şi-a acoperit urechile.

„Să o facă voice over la RO-ALERT”, „Fetiţei îi plâng timpanele”, „Poate cântă la nunta lui Simion”, au fost doar câteva din ironiile la adresa interpretării Dianei Şoşoacă.

Diana Șoșoacă, petrecere cu lăutari

Nu este pentru prima dată când Diana Șoșoacă se distreza și cântă la o petrecere. În plină pandemie, ea a participat la un chef, într-un restaurant și a transmis live, la un moment dat, pe contul de Facebook. Senatoarea nu a mai ținut cont de restricții și s-a bucurat de lăutari.

Senatoarea s-a distrat cu alte 15 persoane și a postat o filmare pe Internet, atunci când la petrecerea respectivă se cânta „Treceți batalioane, române, Carpații!” Diana Șoșoacă a transmis și un mesaj celor care o urmăreau. Ea i-a rugat pe români gândească pentru ei și nu mai creadă autoritățile.

 

Dedicația a fost în special pentru Raed Arafat. „E cazul să vă treziți odată, e cazul să vă reveniți la viață, viața trebuie trăită”, a afirmat Diana Șoșoacă. Ea l-a persiflat la un moment dat pe Raed Arafat, Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU) pe Facebook. Aceasta era împotriva restricțiilor impuse de oficial. „Vreau să-i facem o dedicație domnului Raed Arafat, bagă-i ceva de români”. A solicitat Diana Șoșoacă lăutarilor. Aceștia s-au conformat și au început să cânte melodia „Noi suntem români”.

 

Senatoarea a mai spus că orice bărbat merită o femeie ca ea. „Cred că toți bărbații și-ar dori o soție ca mine pentru că nu prea stau pe acasă și ar sta foarte liniștiți, numai că văd că Silviu o caută cu lumânarea, stă pe lângă mine. Da, este cea mai mare iubire a vieții mele, prietenii noștri spun că noi avem cel mai frumos copil de crescut: România“, a spus Diana Șoșoacă.